Sportvasten – mijn ervaring
Sportvasten ervaring

In deze videoblog vertel ik over mijn eerste sportvasten ervaring. Hoewel ik altijd sceptisch ben geweest naar 'wonderkuren' om af te vallen, heeft Sportvasten toch mijn interesse weten te wekken. Sportvasten is een kuur - of beter gezegd een training - waarbij je de spieren optimaliseert om vet te verbranden in plaats van koolhydraten. Het gevolg, kilo's afvallen en een daling in je vetpercentage met spierbehoud.

Dit klinkt bijzonder aantrekkelijk en als het werkt, is dit zeker iets wat ik wil gaan implementeren in mijn dienstenpakket, zodat ik mensen nog beter kan helpen om hun streefgewicht te bereiken. Echter ga ik niet iets aanbieden waar ik zelf niet in geloof, dus vandaar dat ik eerst de kuur zelf onderga.

Ik ga de komende 10 dagen een videoblog bijhouden zodat je mijn ervaringen op de voet kan volgen. Dit blog zal ik dus de komende tijd updaten met nieuwe video's. Stay tuned!

Sportvasten ervaring Dag 0 - Introductie en unpacking

Sportvasten ervaring Dag 1 - Afbouwdag 1

Sportvasten Dag 2 - Afbouwdag 2

Sportvasten Dag 3 - Afbouwdag 3

Sportvasten Dag 4 - Vastendag 1

Sportvasten Dag 5 - Vastendag 2

Sportvasten Dag 6 - Vastendag 3

Sportvasten Dag 7 - Opbouwdag 1

Sportvasten Dag 8 - Opbouwdag 2

Sportvasten Dag 9 - Opbouwdag 3

Sportvasten Dag 10 - Opbouwdag 4

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

25 september 2014

3

Slecht dieet

Slecht dieet: 10 eigenschappen

vertrouwen op immuunsysteem

Vertrouwen op je immuunsysteem? Waarom dan juist vaccineren slim is

waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af? 4 redenen (eigenlijk maar 1)

Buikvet verbranden met oefeningen

Buikvet verbranden met oefeningen?Geïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven