Sportvasten doen

Sportvasten – mijn ervaring

Hoewel ik altijd sceptisch ben geweest naar ‘wonderkuren’ om af te vallen, heeft Sportvasten toch mijn interesse weten te wekken. Sportvasten is een kuur – of beter gezegd een training – waarbij je de spieren optimaliseert om vet te verbranden in plaats van koolhydraten. Het gevolg, kilo’s afvallen en een daling in je vetpercentage met spierbehoud.

Dit klinkt bijzonder aantrekkelijk en als het werkt, is dit zeker iets wat ik wil gaan implementeren in mijn dienstenpakket, zodat ik mensen nog beter kan helpen om hun streefgewicht te bereiken. Echter ga ik niet iets aanbieden waar ik zelf niet in geloof, dus vandaar dat ik eerst de kuur zelf onderga.

Ik ga de komende 10 dagen een videoblog bijhouden zodat je mijn ervaringen op de voet kan volgen. Dit blog zal ik dus de komende tijd updaten met nieuwe video’s. Stay tuned!

Sportvasten Dag 0 – Introductie en unpacking

Sportvasten Dag 1 – Afbouwdag 1

Sportvasten Dag 2 – Afbouwdag 2

Sportvasten Dag 3 – Afbouwdag 3

Sportvasten Dag 4 – Vastendag 1

Sportvasten Dag 5 – Vastendag 2

Sportvasten Dag 6 – Vastendag 3

Sportvasten Dag 7 – Opbouwdag 1

Sportvasten Dag 8 – Opbouwdag 2

Sportvasten Dag 9 – Opbouwdag 3

Sportvasten Dag 10 – Opbouwdag 4

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

Vertel je vrienden over FitBewust via:

3 gedachten over “Sportvasten – mijn ervaring”

    1. Dankjewel. Dit was ook wel lastig. Gelukkig is de kuur inmiddels vernieuwd en heeft het drankje een vriendelijkere smaak (aardbeien) gekregen, waardoor het gemakkelijker is om vol te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.