VERANDERING

Personal training Heemskerk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer in Heemskerk. Er zijn heel veel redenen om personal training te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld een goede basis voor jezelf leggen, zodat je niet meer hulpeloos in de sportschool staat, niet wetende wat je moet doen. Ik ben Gerard Sombroek, personal trainer bij FitBewust Personal Coaching en ook werkzaam als health coach en voedingsadviseur.


Wellicht heb je last van kleine of grote lichamelijke klachten en wil je goed en veilig begeleid worden. Met personal training in Heemskerk kun je weer klachtenvrij door het leven gaan en volledige controle krijgen over je eigen lichaam. Ook als je gewoon aan je gezondheid wilt werken, zowel mentaal als fysiek, kun je een personal trainer in Heemskerk inschakelen.

Personal Training Heemskerk

Personal trainer Heemskerk: Fitbewust Personal Coaching

  • Pesoonlijke aandacht, zowel in als buiten de sportschool;
  • No nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Respect voor je grenzen, terwijl ze wel verlegd worden;
  • Expertise op het gebied van fitness, voeding, suppletie en training;
  • Er wordt je geen onnodige suppletie aangesmeerd;
  • Mijn doel is jou helpen: wanneer ik denk dat een traject niet bij je past, zeg ik dat eerlijk tegen je.


Wil je beginnen met personal training in Heemskerk? Wacht dan niet langer en vraag gelijk een gratis intakegesprek aan. Ik heb een speciale kennismakingsdeal voor als je twijfelt of personal training iets voor jou is.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Jouw wensen met trainen en voeding

Ik ben graag jouw stok achter de deur om het trainen en gepaste voeding vol te houden. Hierbij staan jouw wensen compleet centraal. Ik ben tevens altijd eerlijk, bijvoorbeeld wanneer ik denk dat een traject op een bepaald moment nog geen zin heeft.

Personal training in Heemskerk doen we samen. Ik ben expert op het gebied van een gezonde lifestyle en training. Wat veel mensen niet weten, is dat dit een ‘team effort’ is. We doen dit altijd samen, want jouw expertise over jouw leven, is belangrijk zodat ik je de beste begeleiding mogelijk kan geven.

Rekening houden met wat haalbaar is

Je zit natuurlijk niet te wachten op een trainer die je doodleuk vertelt dat je vier keer per week moet zwoegen in de sportschool en rijstwafels met komkommer moet eten met een eiwitshake. En dat je dit allemaal moet combineren, naast natuurlijk de rest van je dagelijks leven. Ik houd altijd rekening met jouw leven en we kijken samen naar wat haalbaar is. Je moet namelijk wel je doelen behalen én behouden.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Gratis en vrijblijvend intake gesprek

Je kan je aanmelden voor een gratis intake gesprek, dit is geheel vrijblijvend. Ik stel je enkele coaching vragen die verband houden met je eigen levensstijl. Zo krijgen we een beeld van je lifestyle. Ook bekijken we welke aanpak het beste past bij het realiseren van je wensen. Na het intake gesprek weet je wat je kan verwachten van mijn personal training in Heemskerk en weet je ook wat er van jou verwacht wordt om je wensen te vervullen.

 

Daarnaast kijken we terug naar het verleden. Wat heb je al gedaan om je doelen te behalen? Probeerde je via een streng dieet af te vallen, heb je een bezoek gebracht aan een diëtist of zelf fanatiek gesport in de sportschool? Tot slot kijken we naar eventuele obstakels. Hierbij kun je denken aan lichamelijke klachten, medicijngebruik, slaapproblemen en stress.

Personal Trainer Heemskerk

Personal training in Heemskerk: de opties

Bij mij is heel veel mogelijk. Je kunt kiezen voor een volledig traject. Dit is voeding, training, leefstijl en motivatie. Daarnaast kun je kiezen om je volledig te focussen op personal training in Heemskerk, begeleid worden op het gebied van voeding en gestuurd worden in zelfstandige trainingen. Dankzij de samenwerking met Personal Gym kun je ook zelfstandig trainen in een professionele en rustige sportschool. Je hoeft hier niet continu te wachten tot jouw trainingsmateriaal beschikbaar is.

 

Heb je al een volledig traject achter de rug, maar wil je toch graag dat je coach een vinger aan de pols houdt? Dan kun je kiezen voor een lidmaatschap bij Personal Gym waarbij ik jouw coach blijf. Je kunt ook kiezen voor de intensievere ‘onderhouds personal training’, waarbij we elkaar maandelijks zien.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Alleen of samen trainen

Uiteraard is het mogelijk om in je eentje een personal training traject in te gaan, echter kun je ook met een vriend, vriendin, partner of familielid trainen. Hiervoor hanteer ik speciale duo tarieven. Hier kun je naar informeren bij het gratis intakegesprek.

 

Heb je liever meer controle over wanneer je traint en hoe vaak? Dan kan wellicht de Personal Training Heemskerk strippenkaart interessant voor jou zijn. Je hebt dan zes maanden de tijd om tien of twintig personal training sessies te volgen.

Tarieven voor personal training Heemskerk

Uiteraard wil je weten wat personal training in Heemskerk kost. Echter is er geen vast tarief, daar persoonlijke training uiteraard maatwerk is. Ik bied wel diverse pakketten aan die mogelijk prima aansluiten bij jouw wensen. Je betaalt voor een compleet lijfstijl traject van 12 weken 799 euro. Een strippenkaart kost 549 euro. Ook is er een speciale kennismakingsdeal voor wanneer je twijfelt of personal training in Heemskerk iets voor jou is.

Personal training in Heemskerk en omgeving

Als personal trainer ben ik actief in de omgeving van Heemskerk. Wanneer jij woont in Heemskerk en je vriend/vriendin woont in Castricum kunnen jullie prima deelnemen aan mijn personal training voor 2 personen. Ook in de omliggende steden Beverwijk en Assendelft heb ik mensen geholpen hun persoonlijke doelen te halen door middel van personal training.

Neem direct contact op

Wil je een personal trainingstraject aangaan? Kies dan voor mij als personal trainer in Heemskerk. Neem direct contact met me op! Je vraagt via de button op mijn website een gratis intakegesprek aan. Heb je nog vragen? Je kunt ook contact met me opnemen door te bellen naar 06 – 123 29 444.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust
FitBewust Personal Coaching

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Angelique de Groot
Angelique de Groot
09:12 25 May 24
Gerard is een betrokken trainer en coach met veel verstand van zowel training als voeding. Hij motiveert je om het... maximale uit jezelf te halen en is tegelijkertijd begripvol.lees verder
Jurian Stuut
Jurian Stuut
08:36 17 Apr 24
Ik heb in de periode van half januari tot en met half april bij Gerard een 12 weken programma gevolgd om af te vallen.... Ik heb de periode enorm prettig ervaren en samen hebben we het doel gehaald en ben ik al 15kg kwijt! Gerard heeft me in de periode niet alleen begeleid maar ook geleerd hoe ik dit voort kan zetten na de 12 weken. Dit is voor mij enorm waardevol geweest. Zonder Gerard had ik mijn doel niet kunnen halen en daar ben ik dan ook erg dankbaar voor.Ik kan het iedereen dan ook aanraden die graag wil afvallen om dit met Gerard te gaan doen!lees verder
Richard de Cock
Richard de Cock
15:35 15 Apr 24
Sporten deed ik al veel, maar Gerard gaf mij net het zetje extra. Kreeg goede tip en handvatten om zo te komen waar ik... nu ben.Deze lifestyle hoop ik vast te kunnen houden.Richardlees verder
Erik
Erik
11:42 20 Nov 23
Een uitstekende no-nonsense Personal Trainer.Gerard heeft mij perfect begeleid bij het behalen van de gestelde doelen.... Na een uitgebreide intake, waarin doelen, motivatie etc werden besproken gingen wij aan de slag.Hij houdt je scherp en spoort je aan het maximale eruit te halen. Zijn voorbereiding op de trainingen was altijd perfect. Gerard komt altijd zijn afspraken na en is bereid mee te denken als jezelf in de knel komt met een afgesproken dag.Al met al, super bedankt voor het intensieve traject en tot het volgende!Op zoek naar een goede en betrouwbare personal trainer, met actuele vakkennis? Zoek niet verder en begin vooral met hopen dat hij een plekje in de agenda beschikbaar heeft.lees verder
Stefan Vessies
Stefan Vessies
21:05 14 Nov 23
Gerard heeft mij perfect geholpen en begeleid tijdens mijn traject van 12 weken!Vooraf werden tijdens de intake goede... (haalbare) doelen bepaald. Hierna gingen we 2 keer per week aan de slag met personal trainen. Op basis van ons gesprek tijdens de intake is er ook een persoonlijk eetschema opgesteld. Doel hiervan was dat dit geen 'crashdieet' schema werd maar een eetschema wat vol te houden is ook na het 12 weken traject. Dit heb ik als heel prettig ervaren en dit schema gebruik ik nu nog steeds naar volle tevredenheid. Dit eetschema is dus echt een gewoonte geworden in mijn dagelijkse leven.Gerard geeft je goeie persoonlijke aandacht en legt ook vaak uit wat de achterliggende gedachte is achter oefeningen of de uitvoering hiervan. Ook als een bepaalde oefening je minder ligt zoekt hij naar een goed alternatief.De trainingen tijdens de 12 weken heb ik al zeer prettig ervaren en de doelen die we vooraf bepaald hebben, hebben we mijns inziens ook zeker gehaald na de 12 weken.Kortom ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn 12 weken traject en ik volg ook na deze 12 weken nog steeds persoonlijke trainingen bij Gerard. Een dik verdiende 5-sterren dus!lees verder
karlijn smit
karlijn smit
11:12 13 Jul 23
Na het sportvasten , waar Gerard me goed doorheen had geholpen, was mijn vraag met welke voeding ik verder kon afvallen... en vooral ook hoe ik kon voorkomen dat ik daarna weer terug zou vallen . Want iedere keer kwamen de kilo’s die ik met pijn en moeite verloren was, er net zo hard weer aan. Gerrard heeft mij hierbij geholpen door mij een voedingsplan te geven en een gewoonteschema. Het voedingsplan gaf mij duidelijke richtlijnen over wat en hoeveel ik het beste kon eten en het gewoonteschema hielp mij om het in het dagelijks leven in te gaan passen. Het fijne was dat ik altijd , bv via de app, hulp kon vragen wanneer ik vast dreigde te lopen en Gerard mij erdoorheen coachte. Waar ik normaal gesproken teleurgesteld raakte in mezelf en opgaf , leerde ik de situatie nu anders te benaderen en ervaarde ik dat ik me eigenlijk heel makkelijk weer kon herpakken . Dit was precies wat ik nodig had en wat voor mij het verschil heeft gemaakt waar ik al jaren naar op zoek was. Ik ben niet meer bang voor m’n valkuilen maar weet wat ik kan doen en heb vertrouwen in mezelf gekregen. Gerard is er voor jou, is nuchter, deskundig en biedt kaders , grenzen en handvatten. Dit traject is echt een investering in jezelf en in je gezondheid . Ik ga vol zelfvertrouwen zelf verder en raadt iedereen die aan een gezonde levensstijl wilt werken, een traject met Gerard aan!!! Gerard, ontzettend bedankt !!!!lees verder
N Ozbilen
N Ozbilen
17:57 03 May 23
Erg blij met de personal training van Gerard. Een fijne trainer die kijkt naar wat jij nodig hebt en het uiterste uit... je probeert te halen en tegelijkertijd je grenzen respecteert! Ik ben gegaan voor een 3-maandentraject met training, personal coaching en voeding. Ik ben goed op weg geholpen, zie merkbaar resultaat en ik heb veel geleerd!lees verder
Rengin Ozbilen
Rengin Ozbilen
17:43 03 May 23
Dankzij de begeleiding van Gerard zit ik lekker in mijn vel en sta ik zelfverzekerd in de sportschool! Blij met de... resultaten en nu moet ik vooral vasthouden. Gelukkig kan ik altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Gerard!!lees verder
Henk van Leeuwen
Henk van Leeuwen
17:37 03 Mar 23
Personal training bij fitbewust had ik veel eerder moeten doen.Goede trainingschema en begeleiding
Audrey Raalte
Audrey Raalte
11:11 01 Jan 23
Afgelopen jaar fijn met Gerard gewerkt. Ik zit veel beter in mijn vel en voel me sterk en gezond. Dit alles dankzij een... op maat gesneden training en voedingsprogramma. Gerard is deskundig en heeft daarnaast een respectvolle benadering. Echt een aanrader !lees verder
Lavitz \
Lavitz \
17:05 30 Nov 22
Heel leuk ben zeer tevreden met Gerard als trainer!!! Hij stelt goede haalbare doelen en doet er alles aan om deze... samen met je te halen. Een goede persoonlijke benadering tot trainen, een eerlijke, nuchtere kerel die begaan is met zijn klanten. Tot nu toe al mijn doelen behaald en mijn grote dank ook dat ik weer in mijn trouwpak paste door de training en het voortreffelijke voedselschema wat denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen! 5 sterren zijn er eigenlijk nog te weinig.lees verder
Demi Chaparro
Demi Chaparro
08:34 08 Jul 22
Buiten de handige tips, het fijne (zelfstandige) trainingschema en het positieve eindresultaat. Heb ik mijn traject ... als zeer prettig ervaren door de fijne band die ik had met Gerard. Hele vriendelijke trainer.lees verder
Tom Bok
Tom Bok
13:39 10 Jun 22
Jij moet het doen, maar Gerard helpt je daar erg goed mee. Niet dwingend, maar adviserend, prikkelend en zodanig dat je... jezelf wil uitdagen. Goede voorbereiding altijd, houd je voortgang goed bij en uit alles spreekt kennis en ervaring. Een aanrader!lees verder
Daisy Van Balen
Daisy Van Balen
20:12 17 Nov 21
Gerard is een personal trainer waar je altijd terecht kan met je vragen over voeding en training.Altijd eerlijk en... gemotiveerd om er het beste voor jou uit te halen. Persoonsgericht op maat gemaakte begeleiding ook als je pas begint en 0 ervaring hebt.Hij geeft je het gevoel ook met zo weinig ervaring dat iedereen het kan, de resultaten liegen er daarom ook niet om.lees verder
eva de jongste
eva de jongste
17:54 22 Sep 21
Gerard weet alles over sport, bewegen, voeding. Ik ben na een aantal PT lessen (samen met mijn partner) heel erg... gespierd en strak geworden. Zelfs strakker dan vóór mijn 3 zwangerschappen. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!lees verder
Danica Rooijakkers
Danica Rooijakkers
10:00 18 Sep 21
Heel benaderbaar. Ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om me kwetsbaar open te stellen vooral als het gaat over... voeding en gewicht. Gerard is daarin heel bewust, geen onvertogen woord, ten alle tijden professioneel en zeer positief. Gerard begrijpt je en werkt/ traint en begeleidt je met hart en ziel!lees verder
Carola Schoenmaker
Carola Schoenmaker
20:35 30 Jun 21
Gerard is een super fijne sportcoach! Denkt graag mee bij eventuele klachten of blessures, om zo de juiste resultaten... te behalen.lees verder
P Heijne
P Heijne
13:56 22 Jun 21
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant! Dat heb ik als zeer fijn ervaren!
geena de hoop
geena de hoop
15:32 08 Jun 21
Zeer tevreden! Gerard houdt de trainingen leuk en uitdagend. Van progressie is zeker te spreken en Gerard is altijd in... staat je te motiveren als het wat minder gaat. Ik raad FitBewust Personal Coaching iedereen aan, top trainer!lees verder
Jasper Hulshoff
Jasper Hulshoff
15:58 20 Mar 21
Gerard heeft mij in de afgelopen maanden heel goed begeleid. We hebben vooraf mijn trainingsdoelen doorgesproken en... zijn daarna aan de slag gegaan. Doordat hij met verschillende trainingsschema’s op maat werkt, blijven de trainingen afwisselend en ligt de focus steeds op jouw doelen. Ik heb daardoor snelle vooruitgang geboekt. Gerard is heel professioneel en serieus met zijn werk bezig. Grote aanrader!lees verder
Ronald Zwart
Ronald Zwart
14:09 11 Mar 21
Via via in augustus 2020 in contact gekomen met Gerard. Na een (fijn)intake gesprek en 4 introductiesessies, was het... voor mij al snel duidelijk....doorgaan met Gerard als "mijn" personal trainer, een professional, gezellig en wanneer nodig streng:) Gekozen voor een traject...2 sessies per week en omdat ik door zijn coaching, opmaat gemaakte schema's en zeker ook de lage drempel van Personal Gym, inmiddels aan een tweede traject begonnen. Fantastisch is het de laatste weken tijdens de lockdown, dat Gerard en Personal Gym alles uit de kast halen om je te laten trainen met de huidige maatregelen....de ene keer in de tent bij de gym in Heemskerk en de andere keer in de duinen van Heemskerk, trainingsschema wordt aangepast enz.....kortom geweldiglees verder
Linda van Hooff
Linda van Hooff
00:40 08 Mar 21
Na een tijdje niet gesport te hebben besloot ik om personal training te volgen bij Gerard. Zelf vond ik het altijd een... beetje spannend om naar een sportschool te gaan, maar meer omdat ik geen idee had wat ik nou precies moest doen met al die apparaten. Na een fijn intake gesprek met Gerard besloot ik iedere week één op één training te volgen. Gerard leerde mij dat mijn eigen lichaam instaat is om ook te trainen zonder al die apparaten. Met gewichten en elastieken kom je namelijk al een heel eind. Ook leerde hij mij hoe je bepaalde apparaten moest gebruiken.De communicatie verliep vanaf dag 1 al goed. En ondanks de corona tijd kun je nog steeds fijn trainen. Of het nou buiten is of in een tent, er is vanalles mogelijk. De trainingen zijn professioneel en als je iets verkeerd uitvoert, wordt je hier gelijk op gecorrigeerd. Naast dat het hele goede trainingen zijn, is er altijd tijd voor een gezellig gesprek (ja ook als je buitenadem oefeningen aan het doen bent). Bij progressie ging je weer een stapje verder en Gerard geeft je ook echt het gevoel dat je het kan en dat je wat heb gepresteerd. Als het soms even tegen zit, sleept hij je erdoorheen en geeft een goede motivatie als coach.Zeker een aanrader! Ook voor als je wat onzeker bent over sporten en sportscholen. Dankzij mijn trainingen weet ik nu wat ik kan en vind ik het niet meer spannend. Bedankt Gerard! Je bent een topper 🙂lees verder
Selina Lanson
Selina Lanson
18:29 05 Mar 20
Als je op zoek bent naar een ervaren, professionele personal trainer met oog voor jouw persoonlijke doelen en behoeften... dan ben je bij Fitbewust Personal Coaching aan het goede adres!Gerard is een top trainer, die altijd zorgt voor een uitdagende en afwisselende training. Iedere training is even leuk met ruimte voor humor, maar altijd gefocust op de juiste technieken en je doelen. Zie je het even niet zitten, dan is Gerard daar om je te motiveren. Ook de begeleiding bij het veranderen van je levensstijl (eetgewoonten) is echt een aanrader! Ook hier denkt Gerard echt fantastisch met je mee en weet je iedere keer weer te motiveren om het beste uit jezelf te halen.Kortom, twijfel niet langer en maak een afspraak met Gerard. Je zult er geen spijt van krijgen!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader


Geïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven