Personal training Heemskerk

Ben jij aan personal training in Heemskerk toe? Bij Fitbewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer in Heemskerk. Er zijn heel veel redenen om personal training in Heemskerk te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld een goede basis voor jezelf leggen zodat je niet meer hulpeloos in de sportschool staat, niet wetend wat je moet doen.

Wellicht heb je last van kleine of grote lichamelijke klachten en wil je goed en veilig begeleid worden. Op deze manier kun je weer klachtvrij worden en volledige controle krijgen over je eigen lichaam. Ook als je gewoon aan je gezondheid wil werken, zowel mentaal als fysiek, kun je een personal trainer inschakelen.

Personal Training Heemskerk

Personal training in Heemskerk van Fitbewust Personal Coaching

  • Pesoonlijke aandacht, zowel in als buiten de sportschool;
  • No nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Geen onnodige suppletie aansmeren;
  • Integer: mijn doel is jou helpen. Ik ben altijd eerlijk tegen je;

Wil je beginnen met personal training in Heemskerk? Wacht dan niet langer en vraag gelijk een gratis intakegesprek aan. Ik heb een speciale kennismakingsdeal voor als je twijfelt of personal training iets voor jou is.

Jouw wensen met trainen en voeding

Ik ben graag jouw stok achter de deur om het trainen en gepaste voeding vol te houden. Hierbij staan jouw wensen compleet centraal. Ik ben tevens altijd eerlijk, bijvoorbeeld wanneer ik denk dat een traject op een bepaald moment nog geen zin heeft.

Personal training in Heemskerk doen we samen. Ik ben expert op het gebied van een gezonde lifestyle en training. Wat veel mensen niet weten, is dat dit een ‘team effort’ is. We doen dit altijd samen, want jouw expertise over jouw leven, is belangrijk zodat ik je de beste begeleiding mogelijk kan geven.

Rekening houden met wat haalbaar is

Je zit natuurlijk niet te wachten op een trainer die je doodleuk vertelt dat je vier keer per week moet zwoegen in de sportschool, rijstwafels met komkommer moet eten met een shake. En dat je dit allemaal moet combineren naast de rest van je dagelijkse leven. Ik hou altijd rekening met jouw leven en we kijken samen naar wat haalbaar is. Je moet namelijk wel je doelen behalen én behouden.

Personal Trainer Heemskerk

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij mij is heel veel mogelijk. Je kunt kiezen voor een volledig leefstijl traject. Dit is voeding, training, leefstijl en volhouden. Daarnaast kun je ook kiezen om je volledig te focussen op training, begeleid worden op het gebied van voeding en gestuurd worden in zelfstandige trainingen. Dankzij de samenwerking met Personal Gym kun je ook zelfstandig trainen in een professionele rustige sportschool. Je hoeft hier niet continu te wachten tot jouw trainingsmateriaal beschikbaar is.

Heb je al een volledig traject achter de rug maar wil je toch graag dat je coach een vinger aan de pols houdt? Dan kun je kiezen voor een lidmaatschap bij Personal Gym waarbij ik jouw coach blijf. Je kunt ook kiezen voor de intensievere ‘onderhouds personal training’, waarbij we elkaar maandelijks zien.

Alleen of samen trainen

Uiteraard is het mogelijk om in je eentje een personal training traject in te gaan, echter kun je ook met een vriend, vriendin, partner of familielid trainen. Hiervoor hanteer ik speciale duo tarieven. Hier kun je naar informeren bij het gratis intakegesprek.

Heb je liever meer controle over wanneer je traint en hoe vaak? Dan kan wellicht de Personal Training Heemskerk strippenkaart interessant voor jou zijn. Je hebt dan zes maanden de tijd om tien of twintig personal training sessies te volgen.

Tarieven voor personal training in Heemskerk

Uiteraard wil je weten wat personal training in Heemskerk kost. Echter is er geen vast tarief, daar persoonlijke training uiteraard maatwerk is. Ik bied wel diverse pakketten aan die mogelijk prima aansluiten bij jouw wensen. Je betaalt voor een compleet lijfstijl traject van 12 weken 799 euro. Een strippenkaart kost 549 euro. Ook is er een speciale kennismakingsdeal voor wanneer je twijfelt of personal training in Heemskerk iets voor jou is.

Neem direct contact op

Wil je een personal trainingstraject aangaan? Kies dan voor mij als personal trainer in Heemskerk. Neem direct contact met me op! Je vraagt via de button op mijn website een gratis intakegesprek aan. Heb je nog vragen? Je kunt ook contact met me opnemen door te bellen naar 06 – 123 29 444.

Bel FitBewust

Mail FitBewust

Vertel je vrienden over FitBewust via: