VERANDERING

Personal training in Heemskerk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer. Er zijn heel veel redenen om personal training te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld een goede basis voor jezelf leggen, zodat je niet meer hulpeloos in de sportschool staat, niet wetende wat je moet doen. Ik ben Gerard Sombroek, personal trainer bij FitBewust Personal Coaching en ook werkzaam als health coach en voedingsadviseur.


Wellicht heb je last van kleine of grote lichamelijke klachten en wil je goed en veilig begeleid worden. Met personal training in Heemskerk kun je weer klachtenvrij door het leven gaan en volledige controle krijgen over je eigen lichaam. Ook als je gewoon aan je gezondheid wilt werken, zowel mentaal als fysiek, kun je een personal trainer in Heemskerk inschakelen.

Personal Training Heemskerk

Personal training in Heemskerk van Fitbewust Personal Coaching

  • Pesoonlijke aandacht, zowel in als buiten de sportschool;
  • No nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Respect voor je grenzen, terwijl ze wel verlegd worden;
  • Expertise op het gebied van fitness, voeding, suppletie en training;
  • Er wordt je geen onnodige suppletie aangesmeerd;
  • Mijn doel is jou helpen: wanneer ik denk dat een traject niet bij je past, zeg ik dat eerlijk tegen je.


Wil je beginnen met personal training in Heemskerk? Wacht dan niet langer en vraag gelijk een gratis intakegesprek aan. Ik heb een speciale kennismakingsdeal voor als je twijfelt of personal training iets voor jou is.

Jouw wensen met trainen en voeding

Ik ben graag jouw stok achter de deur om het trainen en gepaste voeding vol te houden. Hierbij staan jouw wensen compleet centraal. Ik ben tevens altijd eerlijk, bijvoorbeeld wanneer ik denk dat een traject op een bepaald moment nog geen zin heeft.

Personal training in Heemskerk doen we samen. Ik ben expert op het gebied van een gezonde lifestyle en training. Wat veel mensen niet weten, is dat dit een ‘team effort’ is. We doen dit altijd samen, want jouw expertise over jouw leven, is belangrijk zodat ik je de beste begeleiding mogelijk kan geven.

Rekening houden met wat haalbaar is

Je zit natuurlijk niet te wachten op een trainer die je doodleuk vertelt dat je vier keer per week moet zwoegen in de sportschool en rijstwafels met komkommer moet eten met een eiwitshake. En dat je dit allemaal moet combineren, naast natuurlijk de rest van je dagelijks leven. Ik houd altijd rekening met jouw leven en we kijken samen naar wat haalbaar is. Je moet namelijk wel je doelen behalen én behouden.

Gratis en vrijblijvend intake gesprek

Je kan je aanmelden voor een gratis intake gesprek, dit is geheel vrijblijvend. Ik stel je enkele coaching vragen die verband houden met je eigen levensstijl. Zo krijgen we een beeld van je lifestyle. Ook bekijken we welke aanpak het beste past bij het realiseren van je wensen. Na het intake gesprek weet je wat je kan verwachten van mijn personal training in Heemskerk en weet je ook wat er van jou verwacht wordt om je wensen te vervullen.

 

Daarnaast kijken we terug naar het verleden. Wat heb je al gedaan om je doelen te behalen? Probeerde je via een streng dieet af te vallen, heb je een bezoek gebracht aan een diëtist of zelf fanatiek gesport in de sportschool? Tot slot kijken we naar eventuele obstakels. Hierbij kun je denken aan lichamelijke klachten, medicijngebruik, slaapproblemen en stress.

Personal Trainer Heemskerk

Personal training in Heemskerk: de opties

Bij mij is heel veel mogelijk. Je kunt kiezen voor een volledig traject. Dit is voeding, training, leefstijl en motivatie. Daarnaast kun je kiezen om je volledig te focussen op personal training in Heemskerk, begeleid worden op het gebied van voeding en gestuurd worden in zelfstandige trainingen. Dankzij de samenwerking met Personal Gym kun je ook zelfstandig trainen in een professionele en rustige sportschool. Je hoeft hier niet continu te wachten tot jouw trainingsmateriaal beschikbaar is.

 

Heb je al een volledig traject achter de rug, maar wil je toch graag dat je coach een vinger aan de pols houdt? Dan kun je kiezen voor een lidmaatschap bij Personal Gym waarbij ik jouw coach blijf. Je kunt ook kiezen voor de intensievere ‘onderhouds personal training’, waarbij we elkaar maandelijks zien.

Alleen of samen trainen

Uiteraard is het mogelijk om in je eentje een personal training traject in te gaan, echter kun je ook met een vriend, vriendin, partner of familielid trainen. Hiervoor hanteer ik speciale duo tarieven. Hier kun je naar informeren bij het gratis intakegesprek.

 

Heb je liever meer controle over wanneer je traint en hoe vaak? Dan kan wellicht de Personal Training Heemskerk strippenkaart interessant voor jou zijn. Je hebt dan zes maanden de tijd om tien of twintig personal training sessies te volgen.

Tarieven voor personal training Heemskerk

Uiteraard wil je weten wat personal training in Heemskerk kost. Echter is er geen vast tarief, daar persoonlijke training uiteraard maatwerk is. Ik bied wel diverse pakketten aan die mogelijk prima aansluiten bij jouw wensen. Je betaalt voor een compleet lijfstijl traject van 12 weken 799 euro. Een strippenkaart kost 549 euro. Ook is er een speciale kennismakingsdeal voor wanneer je twijfelt of personal training in Heemskerk iets voor jou is.

Personal training in Heemskerk en omgeving

Als personal trainer ben ik actief in de omgeving van Heemskerk. Wanneer jij woont in Heemskerk en je vriend/vriendin woont in Castricum kunnen jullie prima deelnemen aan mijn personal training voor 2 personen. Ook in de omliggende steden Beverwijk en Assendelft heb ik mensen geholpen hun persoonlijke doelen te halen door middel van personal training.

Neem direct contact op

Wil je een personal trainingstraject aangaan? Kies dan voor mij als personal trainer in Heemskerk. Neem direct contact met me op! Je vraagt via de button op mijn website een gratis intakegesprek aan. Heb je nog vragen? Je kunt ook contact met me opnemen door te bellen naar 06 – 123 29 444.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust
FitBewust Personal Coaching

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

eva de jongste
eva de jongste
17:54 22 Sep 21
Gerard weet alles over sport, bewegen, voeding. Ik ben na een aantal PT lessen (samen met mijn partner) heel erg... gespierd en strak geworden. Zelfs strakker dan vóór mijn 3 zwangerschappen. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!lees meer
Danica Rooijakkers
Danica Rooijakkers
10:00 18 Sep 21
Heel benaderbaar. Ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om me kwetsbaar open te stellen vooral als het gaat over... voeding en gewicht. Gerard is daarin heel bewust, geen onvertogen woord, ten alle tijden professioneel en zeer positief. Gerard begrijpt je en werkt/ traint en begeleidt je met hart en ziel!lees meer
Carola Schoenmaker
Carola Schoenmaker
20:35 30 Jun 21
Gerard is een super fijne sportcoach! Denkt graag mee bij eventuele klachten of blessures, om zo de juiste resultaten... te behalen.lees meer
P Heijne
P Heijne
13:56 22 Jun 21
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant! Dat heb ik als zeer fijn ervaren!
geena de hoop
geena de hoop
15:32 08 Jun 21
Zeer tevreden! Gerard houdt de trainingen leuk en uitdagend. Van progressie is zeker te spreken en Gerard is altijd in... staat je te motiveren als het wat minder gaat. Ik raad FitBewust Personal Coaching iedereen aan, top trainer!lees meer
Ronald Zwart
Ronald Zwart
14:09 11 Mar 21
Via via in augustus 2020 in contact gekomen met Gerard. Na een (fijn)intake gesprek en 4 introductiesessies, was het... voor mij al snel duidelijk....doorgaan met Gerard als "mijn" personal trainer, een professional, gezellig en wanneer nodig streng:) Gekozen voor een traject...2 sessies per week en omdat ik door zijn coaching, opmaat gemaakte schema's en zeker ook de lage drempel van Personal Gym, inmiddels aan een tweede traject begonnen. Fantastisch is het de laatste weken tijdens de lockdown, dat Gerard en Personal Gym alles uit de kast halen om je te laten trainen met de huidige maatregelen....de ene keer in de tent bij de gym in Heemskerk en de andere keer in de duinen van Heemskerk, trainingsschema wordt aangepast enz.....kortom geweldiglees meer
Linda van Hooff
Linda van Hooff
00:40 08 Mar 21
Na een tijdje niet gesport te hebben besloot ik om personal training te volgen bij Gerard. Zelf vond ik het altijd een... beetje spannend om naar een sportschool te gaan, maar meer omdat ik geen idee had wat ik nou precies moest doen met al die apparaten. Na een fijn intake gesprek met Gerard besloot ik iedere week één op één training te volgen. Gerard leerde mij dat mijn eigen lichaam instaat is om ook te trainen zonder al die apparaten. Met gewichten en elastieken kom je namelijk al een heel eind. Ook leerde hij mij hoe je bepaalde apparaten moest gebruiken.De communicatie verliep vanaf dag 1 al goed. En ondanks de corona tijd kun je nog steeds fijn trainen. Of het nou buiten is of in een tent, er is vanalles mogelijk. De trainingen zijn professioneel en als je iets verkeerd uitvoert, wordt je hier gelijk op gecorrigeerd. Naast dat het hele goede trainingen zijn, is er altijd tijd voor een gezellig gesprek (ja ook als je buitenadem oefeningen aan het doen bent). Bij progressie ging je weer een stapje verder en Gerard geeft je ook echt het gevoel dat je het kan en dat je wat heb gepresteerd. Als het soms even tegen zit, sleept hij je erdoorheen en geeft een goede motivatie als coach.Zeker een aanrader! Ook voor als je wat onzeker bent over sporten en sportscholen. Dankzij mijn trainingen weet ik nu wat ik kan en vind ik het niet meer spannend. Bedankt Gerard! Je bent een topper 🙂lees meer
Volgende beoordelingen

Scroll naar top