VERANDERING

PERSONAL TRAINING TARIEVEN

Personal Training is er in vele soorten en maten. Eigenlijk is Personal Training maatwerk en is er geen ‘one size fits all’ oplossing. Maar om je toch een idee te geven, volgt hier een overzicht van Personal Training mogelijkheden en de bijbehorende personal training tarieven. (let op: deze tarieven zijn richtlijnen en staan niet vast)


Passen deze mogelijkheden niet helemaal bij jouw idee van Personal Training? Vraag gerust een intake aan en dan kijken we samen hoe we jouw wensen en doelen kunnen bereiken!

personal training tarieven

Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Personal Training – Leefstijl traject tarieven

Voor het vervullen van de meeste wensen is een persoonlijk leefstijl traject de beste oplossing. Dit is een intensief traject van 12 weken waarbij 1 of meerdere keren per week onder begeleiding getraind kan worden. Daarnaast word je elke 4 weken gemeten en krijg je buiten de trainingen ook begeleiding. Als het nodig is krijg je ook een zelfstandig trainingsschema wat je thuis of bij jouw eigen sportschool kan uitvoeren. Ook voedingsbegeleiding zit inbegrepen in het traject en kijkt naar jouw levensstijl en wat het beste bij jou past. Op de homepage kun je lezen wat de begeleiding van FitBewust zo uniek maakt.

12 weken lang intensieve begeleiding met 1x per week personal training: 799 euro (of 267 euro per vier weken)

12 weken lang intensieve begeleiding met 2x per week personal training: 1399 euro (of 467 euro per vier weken)

Personal Training – Algehele Fitheid traject tarieven

Wellicht wil je je gewoon fitter, gezonder en lekkerder in je vel voelen, maar hoef je niet zozeer af te slanken. In dat geval heb je geen intensieve leefstijlbegeleiding nodig, maar volstaan wellicht enkele tips en adviezen omtrent voeding (die je dan natuurlijk ook gewoon krijgt). Regelmatig verantwoord en veilig trainen is dan het belangrijkste en dat krijg je met het algehele fitheid traject. Je traint dan 1 of 2 keer in de week onder persoonlijke begeleiding. Ook krijg je eventueel zelfstandige trainingsschema’s voor thuis of in jouw sportschool.

12 weken lang 1x per week personal training: 649 euro (of 216,33 euro per vier weken)

12 weken lang 2x per week personal training: 1249 euro (of 416,33 euro per vier weken)

Onderhouds Personal Training Tarieven

Onderhouds Personal Training is de ideale als opvolger van een leefstijl traject waarbij je toch nog (online) begeleiding krijgt en 1 of 2 keer per maand een personal training sessie hebt van maximaal anderhalf uur. Hierin bespreken we hoe het gaat met training, voeding en leefstijl. Behandelen we eventuele disfuncties in de spieren en gaan we natuurlijk trainen! De rest van de maand sta ik beschikbaar als je online coach en stuur je mij feedback over je trainingen en eventueel je leefstijl veranderingen. Onderhouds PT wordt alleen aangeboden aan cliënten die al een volledig traject afgerond hebben.

Onderhouds PT Tarief 1x per maand: € 100 per maand

Onderhouds PT Tarief 2x per maand: € 150 per maand

Een hoop mensen ervaren vage lichamelijke klachten die ze niet kunnen plaatsen. Dit komt meestal door bewegingsarmoede. Een veel gemaakte fout is dat mensen dan liever minder bewegen om zo het pijnlijke lichaamsdeel ‘rust’ te geven. Vaak werkt dit echter averechts. Bewegen is juist het beste medicijn tegen vage pijnlijke klachten.

Tarieven 3

Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Personal Training Tarieven per losse sessie

Wat als je nu helemaal tevreden bent met je levensstijl, maar je wilt gewoon goed, veilig en professioneel begeleid worden bij het sporten? Ook dat kan bij FitBewust Personal Coaching! Je kan een losse Personal Training (PT) sessie boeken waarbij je aangeeft waar je de focus op wil leggen in de training, maar je kan ook een strippenkaart kopen.


Losse PT sessie: 70 euro


Strippenkaart voor 5 PT sessies (6 maanden geldig): 325 euro


Strippenkaart voor 10 PT sessies (6 maanden geldig): 549 euro


Strippenkaart voor 20 PT sessies (6 maanden geldig): 1000 euro


Let op: Voor de personal training sessies zelf is geen extra sportschool abonnement nodig. Voor zelfstandige trainingen bij een sportschool heb je uiteraard wel een eigen abonnement nodig. Dit kan uiteraard ook bij Personal Gym Heemskerk, waar de personal trainingen zullen plaatsvinden. Dit kan tegen een gereduceerd tarief als je personal training volgt bij FitBewust Personal Coaching.


Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.


Interesse in Personal Training?

Vraag een gratis intakegesprek aan! Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:

Heemskerk

Beverwijk

Personal Trainer Castricum

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach


Scroll naar top