Gerard Sombroek: Personal Trainer en Healthcoach

Mijn naam is Gerard Sombroek en ik ben Personal Trainer, Healthcoach en voedingsadviseur bij FitBewust Personal Coaching.


Ik ben al meer dan 15 jaar bezig met fitness en voeding. Dit doe ik niet omdat ik aan heel de wereld wil laten zien hoe goed en sportief ik ben, maar omdat ik het belangrijk vind om gezond en fit door het leven te gaan.


Gerard Sombroek’s eigen strijd met obesitas

Vroeger zag mijn leven er heel anders uit. Ik was in mijn jeugd die ene jongen die bij gym altijd als laatste gekozen werd en ik heb tot mijn 26ste levensjaar geworsteld met overgewicht. Op een gegeven moment kon het me helemaal niet meer schelen en vrat ik alles wat ik op mijn pad tegenkwam. Het resultaat: obesitas met een BMI van meer dan 35.


Op een gegeven moment – nadat ik het echt beu was om onder de douche continue met mijn pens geconfronteerd te worden – ging de knop om en realiseerde ik mij dat er maar één manier is om je gewicht onder controle te krijgen: permanente levensstijlverandering. De eerste stap was gezet…


Vele jaren zijn ondertussen verstreken en sommige mensen weigeren te geloven dat ik die jongen op de foto ben geweest. In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk goede voeding en beweging is voor je lichaam en geest. Want ook geestelijk ben je veel gelukkiger en meer in balans als je tevreden bent over je uiterlijk.

Ik heb besloten anderen te helpen om hun levensstijl ook permanent te veranderen. En dan niet op een negatieve manier waarbij je opeens van alles niet mag. Ik hou niet van beperkingen. Maar op een gebalanceerde manier waarbij je nog steeds kan genieten van de lekkere dingen in het leven, maar dan wel op een manier zodat JIJ in controle bent.

Gerard Sombroek: Gediplomeerd Coach en Trainer

Ik heb mijzelf ontwikkeld tot gediplomeerd voedingsdeskundige, personal trainer en healthcoach, zodat ik mensen kan helpen weer lekker in hun vel te zitten en weer met zichzelf tevreden kunnen laten zijn.

Hieronder zie je mijn diploma’s en certificaten. Waarom vind ik het belangrijk deze te tonen? Omdat Personal Trainer/Coach en Voedingsdeskundige geen beschermde titels zijn.

Dat betekent dat iedereen zich Personal Trainer, Coach of voedingsdeskundige mag noemen zonder dat daar een diploma voor nodig is. Ik heb mijn diploma’s onder andere gehaald bij AALO – een branche-erkend opleidingsinstituut wat betreft fitness en voeding – en bij Overload Worldwide – een onderwijsinstituut dat nog dieper ingaat op training, voeding en blessureherstel.

Tevens ben ik gediplomeerd Chivo Personal Trainer. Een hoogwaardig opleidingsinstituut dat wetenschappelijk bewezen methoden als norm hanteert.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Les Mills BodyPump en Bodycombat instructeur, Gladiator Workout instructeur en Spinning Instructeur. Ook ben ik in het bezit van een EHBO certificaat. Elk jaar volg ik minimaal twee opleidingen omdat ik het belangrijk vind om up-to-date te blijven in deze dynamische en snel veranderende branche.

Personal Trainer Pro diploma
Gediplomeerd Leefstijlcoach
Overload-TOP-B Trainer
Overload-TOP-A trainer
Mylogenics-Activation diploma
Mylogenics-Release-Diploma
Mylogenics-Rehab diploma
Sportvasten Coach
Personal Hormonal Prophiling diploma
Personal Trainer Diploma AALO
AALO-Fitness-Master-Diploma
AALO-Fitness-Level-2-diploma
AALO-Fitnes-Level-1-diploma
AALO-Food-Base-diploma
AALO-Food-Revolution-diploma
Gerard Sombroek: Personal Trainer en Healthcoach 4
Outdoor-Trainer-Certificaat-House-of-Workouts
The-Gladiator-Workout-Trainer
Spinning-Diploma-HIT-Cycling
Bodypump Instructeur
Body Combat Instructeur

Ervaring

Ik ben in 2013 begonnen met mensen persoonlijk te begeleiden op zowel voeding, training en leefstijl-gebied. Daarnaast heb ik ook vele groepslessen gegeven waaronder BodyPump, BodyCombat, The Gladiator workout, Spinning, Freestyle Total Body workouts en BootCamp. Daarnaast ben ik ook voedingsdocent geweest bij The 60 Day Challenge bij Jeroen Maas Sports Company, waarin ik cursisten gedurende 60 dagen het belang van goede voeding bijbracht.


Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Mijn LinkedIn pagina vind je hier.


FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:

Heemskerk

Beverwijk


Gerard Sombroek: Personal Trainer en Healthcoach 5

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

eva de jongste
eva de jongste
17:54 22 Sep 21
Gerard weet alles over sport, bewegen, voeding. Ik ben na een aantal PT lessen (samen met mijn partner) heel erg... gespierd en strak geworden. Zelfs strakker dan vóór mijn 3 zwangerschappen. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!lees meer
Danica Rooijakkers
Danica Rooijakkers
10:00 18 Sep 21
Heel benaderbaar. Ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om me kwetsbaar open te stellen vooral als het gaat over... voeding en gewicht. Gerard is daarin heel bewust, geen onvertogen woord, ten alle tijden professioneel en zeer positief. Gerard begrijpt je en werkt/ traint en begeleidt je met hart en ziel!lees meer
Carola Schoenmaker
Carola Schoenmaker
20:35 30 Jun 21
Gerard is een super fijne sportcoach! Denkt graag mee bij eventuele klachten of blessures, om zo de juiste resultaten... te behalen.lees meer
P Heijne
P Heijne
13:56 22 Jun 21
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant! Dat heb ik als zeer fijn ervaren!
geena de hoop
geena de hoop
15:32 08 Jun 21
Zeer tevreden! Gerard houdt de trainingen leuk en uitdagend. Van progressie is zeker te spreken en Gerard is altijd in... staat je te motiveren als het wat minder gaat. Ik raad FitBewust Personal Coaching iedereen aan, top trainer!lees meer
Ronald Zwart
Ronald Zwart
14:09 11 Mar 21
Via via in augustus 2020 in contact gekomen met Gerard. Na een (fijn)intake gesprek en 4 introductiesessies, was het... voor mij al snel duidelijk....doorgaan met Gerard als "mijn" personal trainer, een professional, gezellig en wanneer nodig streng:) Gekozen voor een traject...2 sessies per week en omdat ik door zijn coaching, opmaat gemaakte schema's en zeker ook de lage drempel van Personal Gym, inmiddels aan een tweede traject begonnen. Fantastisch is het de laatste weken tijdens de lockdown, dat Gerard en Personal Gym alles uit de kast halen om je te laten trainen met de huidige maatregelen....de ene keer in de tent bij de gym in Heemskerk en de andere keer in de duinen van Heemskerk, trainingsschema wordt aangepast enz.....kortom geweldiglees meer
Linda van Hooff
Linda van Hooff
00:40 08 Mar 21
Na een tijdje niet gesport te hebben besloot ik om personal training te volgen bij Gerard. Zelf vond ik het altijd een... beetje spannend om naar een sportschool te gaan, maar meer omdat ik geen idee had wat ik nou precies moest doen met al die apparaten. Na een fijn intake gesprek met Gerard besloot ik iedere week één op één training te volgen. Gerard leerde mij dat mijn eigen lichaam instaat is om ook te trainen zonder al die apparaten. Met gewichten en elastieken kom je namelijk al een heel eind. Ook leerde hij mij hoe je bepaalde apparaten moest gebruiken.De communicatie verliep vanaf dag 1 al goed. En ondanks de corona tijd kun je nog steeds fijn trainen. Of het nou buiten is of in een tent, er is vanalles mogelijk. De trainingen zijn professioneel en als je iets verkeerd uitvoert, wordt je hier gelijk op gecorrigeerd. Naast dat het hele goede trainingen zijn, is er altijd tijd voor een gezellig gesprek (ja ook als je buitenadem oefeningen aan het doen bent). Bij progressie ging je weer een stapje verder en Gerard geeft je ook echt het gevoel dat je het kan en dat je wat heb gepresteerd. Als het soms even tegen zit, sleept hij je erdoorheen en geeft een goede motivatie als coach.Zeker een aanrader! Ook voor als je wat onzeker bent over sporten en sportscholen. Dankzij mijn trainingen weet ik nu wat ik kan en vind ik het niet meer spannend. Bedankt Gerard! Je bent een topper 🙂lees meer
Volgende beoordelingen

Scroll naar top