Even voorstellen: Gerard Sombroek

Mijn naam is Gerard Sombroek en ik ben Personal Trainer, Leefstijlcoach en voedingsadviseur bij FitBewust Personal Coaching.

Personal Trainer Gerard Sombroek
Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Ik ben al meer dan 15 jaar bezig met fitness en voeding. Dit doe ik niet omdat ik aan heel de wereld wil laten zien hoe goed en sportief ik ben, maar omdat ik het belangrijk vind om gezond en fit door het leven te gaan.

Gerard Sombroek’s eigen strijd met obesitas

Vroeger zag mijn leven er heel anders uit. Ik was in mijn jeugd die ene jongen die bij gym altijd als laatste gekozen werd en ik heb tot mijn 26ste levensjaar geworsteld met gewichtscontrole. Op een gegeven moment kon het me helemaal niet meer schelen en vrat ik alles wat ik op mijn pad tegenkwam. Het resultaat: obesitas met een BMI van meer dan 35.

Op een gegeven moment – nadat ik het echt beu was om onder de douche continue met mijn pens geconfronteerd te worden – ging de knop om en realiseerde ik mij dat er maar één manier is om je gewicht onder controle te krijgen: permanente levensstijlverandering. De eerste stap was gezet…

Vele jaren zijn ondertussen verstreken en sommige mensen weigeren te geloven dat ik die jongen op de foto ben geweest. In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk goede voeding en beweging is voor je lichaam en geest. Want ook geestelijk ben je veel gelukkiger en meer in balans als je tevreden bent over je uiterlijk.

 

Ik heb besloten anderen te helpen om hun levensstijl ook permanent te veranderen. En dan niet op een negatieve manier waarbij je opeens van alles niet mag. Ik hou niet van beperkingen. Maar op een gebalanceerde manier waarbij je nog steeds kan genieten van de lekkere dingen in het leven, maar dan wel op een manier zodat JIJ in controle bent.

Gerard Sombroek: Gediplomeerd Coach en Trainer

Ik heb mijzelf ontwikkeld tot gediplomeerd voedingsdeskundige, personal trainer en leefstijlcoach, zodat ik mensen kan helpen weer lekker in hun vel te zitten en weer met zichzelf tevreden kunnen laten zijn.

Hieronder zie je mijn diploma’s en certificaten. Waarom vind ik het belangrijk deze te tonen? Omdat Personal Trainer/Coach en Voedingsdeskundige geen beschermde titels zijn. Dat betekent dat iedereen zich Personal Trainer, Coach of voedingsdeskundige mag noemen zonder dat daar een diploma voor nodig is. Ik heb mijn diploma’s onder andere gehaald bij AALO – een branche-erkend opleidingsinstituut wat betreft fitness en voeding – en bij Overload Worldwide – een onderwijsinstituut dat nog dieper ingaat op training, voeding en blessureherstel. Tevens ben ik gediplomeerd Chivo Personal Trainer. Een hoogwaardig opleidingsinstituut dat wetenschappelijk bewezen methoden als norm hanteert. Daarnaast ben ik gecertificeerd Les Mills BodyPump en Bodycombat instructeur, Gladiator Workout instructeur en Spinning Instructeur. Ook ben ik in het bezit van een EHBO certificaat. Elk jaar volg ik minimaal twee opleidingen omdat ik het belangrijk vind om up-to-date te blijven in deze dynamische en snel veranderende branche.

Ervaring

Ik ben in 2013 begonnen met mensen persoonlijk te begeleiden op zowel voeding, training en leefstijl-gebied. Daarnaast geef ik ook groepslessen waaronder BodyPump, BodyCombat en The Gladiator workout. Ook heb ik Spinning, Freestyle Total Body workouts , Indoor Small Group trainingen en Outdoor-BootCamps gegeven. Daarnaast ben ik ook voedingsdocent geweest bij The 60 Day Challenge bij Jeroen Maas Sports Company, waarin ik cursisten gedurende 60 dagen het belang van goede voeding bijbreng.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Mijn LinkedIn pagina vind je hier.

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

Mail FitBewustBel FitBewust

Vertel je vrienden over FitBewust via: