Sportvasten: Snel slanker en vitaler!

Sportvasten: In 10 dagen slanker en vitaler. Meer conditie en val tot 6 kilogram af met slechts één Sportvastenkuur! Ontdek hier hoeveel jij kan afvallen met Sportvasten!

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is niet een dieet, maar een sportieve trainingsmethode waarmee je lichaam veel beter wordt in het verbruiken van vetten. Dit omdat je sporten combineert met een korte sapvastenkuur. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang; 30 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de supplementen doen de rest waardoor je vetverbranding flink omhoog gaat.
Sportvasten

Wat houdt Sportvasten in?

Sportvasten is een krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat vetverbranding geoptimaliseerd wordt. Deze ‘switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet haalt en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het lichaam kan hierdoor meer energie produceren, zodat onder andere de vitaliteit, het concentratievermogen en de sportprestaties verbeteren. Het resultaat van de ‘switch’ is verbluffend: men wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen!

Na het Sportvasten

Als gevolg van een sportvastenkuur van 10 dagen ziet men bij vrouwen gemiddeld een duurzaam gewichtsverlies van 2-4 kg. De buikomtrek neemt gemiddeld 2-4 cm af. Bij mannen is dit gewichtsverlies gemiddeld 3-6 kg en vermindert de buikomtrek gemiddeld 3-6 cm. Let op! Dit zijn gemiddelden, de resultaten zijn per persoon verschillend en hangen onder meer af van het uitgangsgewicht.

Sportvasten coach

Voordelen Sportvasten

Het grote voordeel van de sportvastenkuur is dat deze slechts 10 dagen duurt. Onder de professionele begeleiding van Personal Trainer Gerard Sombroek – gediplomeerd sportvastencoach – wordt de sportvastenkuur voor u op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding is men er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat bereikt wordt.

Sportvasten ontleed

Voordat de Sportvastenkuur begint, doen we allereerst een meting en leg ik je de werking van het Sportvasten-protocol uit. Vervolgens ga je 10 dagen aan de slag waarbij ik de komende 10 dagen je vraagbaak ben via whatsapp, mail of sms. Na de kuur volgt een tweede afspraak (evaluatie) en meting.

De sportvastenkuur begint met drie afbouwdagen waarin het voedingspatroon specifiek wordt aangepast. Vervolgens gaat men één tot drie dagen sapvasten. In de daarop volgende vier dagen wordt de voeding weer gecontroleerd opgebouwd. Gedurende de kuur wordt er vrijwel iedere dag zo’n 20-30 minuten gesport, zoals hardlopen of fietsen. Dit kan onder begeleiding van de coach, maar gebeurt meestal zelfstandig.

Sportvasten als kickstart voor levensstijl-verandering

Wil je je levensstijl veranderen, dan kan Sportvasten een handige tool zijn om een kickstart te maken in je strijd tegen overtollige kilo’s!

Na de kuur van 10 dagen is het van belang dat het resultaat behouden blijft. Dit gebeurt door een aantal eenvoudige richtlijnen op te volgen. Zo raad ik je aan gemiddeld zo’n twee tot drie keer per week te sporten en de voeding zodanig aan te passen dat er minder ‘rotzooi’ gegeten wordt. Dit laatste is na de sportvastenkuur een niet al te grote opgave meer, Na de kuur is de behoefte aan gesuikerde voeding namelijk sterk vermindert.

Sportvasten Switch Pakket

Sportvasten MET voedingsbegeleiding

Je kan de Sportvastenkuur uitbreiden met een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema waardoor je de behaalde resultaten nog beter kan behouden. Het is zelfs heel goed mogelijk dat je nog verder afvalt. Op dit schema heb je één volle maand (online) support waarin eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden.

Sportvasten Kosten bij FitBewust

Kosten voor de kuur zijn normaal gesproken € 249 per persoon. Maar als je samen met een vriend/vriendin/familielid of partner de kuur doet, betaal je € 199 per persoon!  Voor 50 euro extra per persoon krijg je het persoonlijke voedingsschema en de maand support erbij.

Sportvasten met Personal Training

Uiteraard kan Sportvasten ook gecombineerd worden met een Personal Training Traject. Er is nog een reden om dan voor Sportvasten te kiezen. Bij een traject van 12 weken waarbij je 2 of 3 keer per week traint met de Personal Trainer, krijg je namelijk de Sportvastenkuur gratis!

Geïnteresseerd in Sportvasten?

Neem direct contact op met FitBewust Personal Coaching te Heemskerk! Of klik hier voor een Sportvastencoach bij jou in de buurt!

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

Bel FitBewust

Mail FitBewust

Vertel je vrienden over FitBewust via: