Personal Trainer en Coach

Als je een Personal Trainer zoekt, dan heb je een doel voor ogen. En hoe goed je ook je best hebt gedaan, je hebt dat doel nog niet bereikt. Wellicht omdat je toch niet zo goed weet wat je nu precies moet doen en omdat je wel wat extra hulp kan gebruiken. Misschien heb je zelf al wat gesport op een sportschool of volg je groepslessen, maar tot nu toe is het resultaat nog niet op het niveau waar je het zou willen. Kortom: Je zoekt Personal Training dat 100% aansluit op jouw wensen!

Personal Trainer Heemskerk
Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Personal Trainer vraagt commitment

Personal Training vraagt toewijding. Niet alleen van mij als Personal Trainer, maar ook van jou als cliënt. Jij hebt immers de wens en het doel. Jij wilt jezelf immers verbeteren, sterker maken, afslanken of af van die vage pijntjes die je al een tijdje ervaart. Dan is het inhuren van mij als Personal Trainer / Coach slechts je eerste stap. Uiteindelijk moet je het allemaal zelf doen waarbij je mijn hulp, kennis en begeleiding als onontbeerlijke tools tot je beschikking hebt. Maar onthoudt: degene die gaat werken, ben jij.

Toewijding

Ben je niet 100% bereid om energie, tijd, geld en andere offers te brengen om dit doel te bereiken (zoals eten van minder rotzooi), dan verspil je je tijd, geld en energie en behaal je geen resultaat.

Maar ga je er wel voor met 100% toewijding, dan strijd ik zij aan zij met je mee en werken we samen keihard om je doelen te bereiken! Personal Training is maatwerk en hard werken. Maar met 100% toewijding ga jij zeker je doel bereiken!

Personal Trainer EN Leefstijl Coach

Als Personal Trainer en Coach kijk ik niet alleen maar naar trainen. Trainen is slechts één onderdeel van de persoonlijke begeleiding die ik je geef.  Ik kijk samen met jou naar je leefgewoonten en voedingspatroon en waar nodig geef ik je adviezen en tools om slechte gewoontes om te zetten in goede gewoontes zodat het voor jou ook gemakkelijker wordt om je doelen te behalen.  Uiteraard gaat dit niet over één nacht ijs, maar met jouw toewijding en mijn begeleiding is het zeker mogelijk!

Voel je beter met een Personal Trainer

Een hoop mensen ervaren vage lichamelijke klachten die ze niet kunnen plaatsen.  Dit komt meestal door bewegingsarmoede. Een veel gemaakte fout is dat mensen dan liever minder bewegen om zo het pijnlijke lichaamsdeel ‘rust’ te geven. Vaak werkt dit echter averechts. Bewegen is juist het beste medicijn tegen vage pijnlijke klachten.

Personal Trainer Mylogenics
foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography

Een goede Personal Trainer kan jou weer veilig laten bewegen en zo je pijnklachten doen verdwijnen. Naast Personal Trainer ben ik ook Mylogenics Practitioner. Mylogenics is een speciale behandelmethode om disfuncties in de spieren op te sporen en te verhelpen. Dit in combinatie met op de juiste manier bewegen, zal je pijnklachten nog sneller verhelpen.

Personal Trainer locaties

Personal Trainingen kunnen op locatie plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij jouw thuis of ergens buiten in een park. Ook verzorg ik personal training in de studio van Personal Gym Heemskerk voor een serieuze gym-setting.

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

Klaar voor een Personal Trainer?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Bel FitBewust

Mail FitBewust

 

Vertel je vrienden over FitBewust via: