Intake aanvragen (gratis)

Ontdek of Leefstijlverandering, Personal Training en voedingsbegeleiding van FitBewust Personal Coaching bij jou past.  Vraag een gratis en vrijblijvend intake  aan. Heb je een andere vraag? Ook deze kun je stellen via onderstaand contactformulier.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen voor het maken van een afspraak voor de gratis intake en zullen nooit met derden gedeeld worden.

Je mag ook bellen, whatsappen of via e-mail contact zoeken.

Mail FitBewust

Bel FitBewust

 

Let op! Nummers zonder nummer-weergave worden niet opgenomen. Spreek de voicemail in als je met een geheim nummer belt.

Wat gebeurt er op de intake?

Tijdens het gratis intake-gesprek gaan we uitgebreid in op je wens(en). Wees dus bij het invullen van het contactformulier zo concreet en compleet mogelijk. Vind je dat lastig? Geen probleem. Dankzij uitgebreide coaching-vragen die ingaan op je huidige levensstijl krijgen we samen je wens helder en duidelijk.

Wanneer we de wens duidelijk hebben, gaan we in op wat je in het verleden hebt gedaan om deze wens te vervullen (bijvoorbeeld naar een diëtist om af te vallen) en wat eventuele obstakels zijn. Denk hierbij aan mogelijke lichamelijke klachten en eventueel medicijngebruik, maar ook praktische zaken zoals nachtrust en wilskracht-training.

Tijdens het gesprek leg ik je uit hoe ik werk en kun je ontdekken of je een klik hebt met mij als trainer en persoon. Ook weet je na het gesprek wat je kan verwachten van een traject en wat er van jou verwacht wordt om je wens te vervullen.

Samen maken we een plan van aanpak en aan het einde van het gesprek bepaal je zelf of je er voor wilt gaan of niet. Je zit nergens aan vast tijdens het intakegesprek.

Wil je eerst een idee hebben wat voor investering er komt kijken bij Personal Coaching van FitBewust? Ga dan naar de tarieven-pagina.

Volg FitBewust ook op Facebook

FitBewust Personal Coaching: Personal Training voor iedereen in:
Heemskerk
Beverwijk

Vertel je vrienden over FitBewust via: