Personal Training voor Twee

Personal Training vraagt een investering die hoger ligt dan een gemiddeld sportschool abonnement. Je krijgt er natuurlijk ook veel meer voor terug, maar er is ook een manier om de kosten iets draaglijker te maken. Heb je namelijk een vriend, vriendin of partner die hetzelfde trainingsdoel als jij hebt, dan is trainen met zijn tweeën wellicht een interessante optie voor jullie. Voor een kleine meerprijs kunnen jullie samen aan de slag onder mijn begeleiding.

Kosten Personal Training samen verdelen

Met Personal Training voor Twee word je voor een kleine meerprijs met z’n tweeën tegelijk intensief begeleidt, waardoor de kosten per persoon een stuk lager uitvallen dan als je alleen Personal Training volgt.

Belangrijk om te weten is wel dat deze trainingen alleen gezamenlijk afgenomen kunnen worden. Je traint dus ook echt samen. Voor duo’s geldt natuurlijk wel precies hetzelfde als voor individuele Personal Training: alleen met 100% commitment zal je je doelen bereiken.

Personal Training voor Twee

Voordelen van samen trainen

Het grote voordeel van samen personal training volgen is – behalve het delen van de investering – dat je elkaar er doorheen trekt en elkaar extra motiveert om door te gaan. Je trekt je als het ware aan elkaar op en daagt elkaar uit net dat ene stapje verder te gaan of die ene rep meer te maken. Daarnaast heb je ook heel veel lol samen en versterk je de band tussen elkaar.

Waar kan je samen trainen?

Trainen kan zowel bij jullie thuis (een ruimte hiervoor hebben is wel een vereiste) of buiten bij jullie in de buurt. Ook is het mogelijk om samen te trainen in een professionele trainingsstudio!

FitBewust Personal Coaching verzorgt namelijk ook personal training sessies bij Personal Gym in Heemskerk. Deze zeer professionele gym bevat alle materialen en apparatuur die we nodig hebben om jullie doelen te verwezenlijken.

Trainen met of zonder voedingsbegeleiding

Desgewenst kunnen jullie ook beiden begeleid worden op het gebied van voeding en leefstijl. Heeft slechts één van jullie daar behoefte aan, dan kan dat ook, en zijn jullie niet beiden verplicht om voedingsbegeleiding af te nemen.

Zijn jullie klaar voor Personal Duo Training?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op voor een persoonlijk gesprek. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Bel FitBewust

Mail FitBewust

 

Vertel je vrienden over FitBewust via: