PT met voedingsadvies: 12 Weeks Challenge!

FitBewust introduceert de 12 weeks Challenge: PT met voedingsadvies! Dit is een intensief traject waarin Personal Training is gecombineerd met voedingscoaching en leefstijlcoaching. Dit traject bestaat uit voedingsadvies met 3 tot 4 keer per week trainen. Dit traject is met name gericht op mensen die vet willen verliezen, maar vergis je niet! De 12 weeks Challenge vergt ook een hoop toewijding.

12 weken lang PT met voedingsadvies

In dit traject doe je minimaal 2x per week krachttraining en 1 a 2 keer per week cardiotraining. Het doel: blijvend vet verliezen. Je kan er voor kiezen 1, 2 of 3 keer per week persoonlijk begeleid te worden in dit traject. Naast de training gaan we samen je eetgewoonten onder handen nemen.  Dit doen we met behulp van schema’s EN door te leren wat de functie is van voeding. Daarnaast ga je ook leren etiketten te lezen.

PT met Voedingsadvies: 12 weeks challenge
Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

PT met voedingsadvies: Nooit meer lekker eten?

Betekent PT met voedingsadvies dat je nooit meer lekker kan eten? Nee, dat is onzin! Het betekent zeker niet dat je nooit meer een chocoladereep of pizza mag eten. We houden het wel leuk, maar wel op een manier zodat je ook resultaat bereikt en dat jij controle houdt over je gewicht en gezondheid.

In die 12 weken ga je knallen en ik knal met je mee. Dit betekent 100% toewijding, want anders ga je je doel nooit bereiken. Dat betekent dus dat je je houdt aan de voedingsrichtlijnen die ik je geef (waarbij je geen honger zal lijden) en dat je consequent elke training je uiterste best doet.

PT met voedingsadvies en gratis Fittergy Sportvasten kuur!

Als je er voor kiest om twee keer per week onder begeleiding te trainen, krijg je gratis de Fittergy Sportvasten kuur bij het traject. Dit is een kuur van 10 dagen waarin extra vet verbrand wordt. Tijdens deze kuur ligt de focus op cardiotraining. Na de kuur wordt de krachttraining weer opgepakt. Klik hier voor meer informatie over Sportvasten.

Sportvasten

12 Weeks Challenge: Have you got what it takes?

De 12 Weeks Challenge is niet iets wat je zomaar even doet en moet zonder onderbrekingen gevolgd worden. Je moet het derhalve dus ook niet onderschatten. In de 12 weken van de challenge ga je offers brengen, op alle vlakken. Maar je gaat bovenal vet verbranden en je levensstijl veranderen!

PT met voedingsadvies: Have you got what it takes?
Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Are you up for the challenge? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Bel FitBewust

Mail FitBewust

Vertel je vrienden over FitBewust via: