VERANDERING

PERSONAL TRAINING BEVERWIJK

Personal training in Beverwijk met een personal trainer is meer dan alleen trainen. Het is meer dan je laten vertellen wat je wel en niet mag eten en hoe vaak en wat je moet trainen. Want laten we eerlijk zijn: dat kan je zelf ook bedenken of opzoeken op Google.


Personal training wordt pas succesvol wanneer je het persoonlijk maakt. Jouw leven, grenzen en wensen

staan daarin centraal. En juist dat is waar de personal trainer in Beverwijk, FitBewust Personal Coaching, de expert in is.

No nonsense personal training Beverwijk en omstreken

FitBewust Personal Coaching kenmerkt zich door een duidelijke ‘no-nonsense aanpak’. Dit betekent dat er voornamelijk wetenschappelijk onderbouwde methodieken worden gebruikt op het gebied van training, gezondheid, voeding en leefstijl. Dit gecombineerd met onze ruime praktijkervaring zorgt ervoor dat we samen alle middelen tot onze beschikking hebben om te werken aan jouw wensen.

Ik ben Gerard Sombroek, personal trainer in Beverwijk bij Fitbewust Personal Coaching. Lijkt het je wat om met mij te trainen? Kom dan nu met mij in contact en vraag een gratis intake gesprek aan. Als je eerst graag je vragen beantwoord zien worden bel dan even naar 06 – 123 29 444.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

“Making personal training personal!”

Personal training Beverwijk: wat kan je van mij verwachten?

FitBewust Personal Coaching kenmerkt zich door een duidelijk no-nonsense en evidence based aanpak. Dit betekent dat ik voornamelijk wetenschappelijk onderbouwde methodieken gebruik. Deze gebruik ik op het gebied van training, gezondheid, voeding en leefstijl. Dit, in combinatie met ruime praktijkervaring, zorgt ervoor dat de personal trainer in Beverwijk alle belangrijke middelen in huis heeft om aan jouw wensen te werken.

 • Persoonlijke aandacht en begeleiding, zowel binnen als buiten de gym
 • No-nonsense begeleiding
 • Evidence based aanpak
 • De personal trainer is integer
 • Respect voor je grenzen, terwijl ze wel verlegd worden
 • Expertise op het gebied van voeding, suppletie en training
 • Ik smeer je geen onnodige suppletie aan
 • 360 graden benadering omtrent het behalen van je doelen
 • Mijn doel is jou helpen: wanneer ik denk dat eentraject niet bij je past, zeg ik dat eerlijk
FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Wat hoef je niet te verwachten?

De personal trainer houdt zich tijdens de coaching bezig met jouw wensen en wil je helpen op een manier die jij als prettig ervaart. Hieronder vind je alles wat ik niet doe als personal trainer, om jou goede personal training aan te bieden:

 • Dure supplementen aansmeren
 • Constant bijhouden wat je eet en drinkt in een app
 • Loze beloftes
 • Ongefundeerde uitspraken over hormonen
 • Ik verkoop geen praatjes over ‘de spaarstand’ of ‘de motor draaiende houden’
 • Crashdiëten
Personal Training Beverwijk

Wat zijn de mogelijkheden van personal training?

Je kunt personal training in Beverwijk zo uitgebreid maken als dat jij nodig acht. Heb jij bijvoorbeeld iemand nodig die je in de gaten houdt, die je de juiste trainingstechnieken leert en die jou net over de grens trekt? Als personal trainer ben ik graag de stok achter de deur en haal ik jou uit je comfortzone.


Heb je meer nodig en wil je dolgraag afvallen (coronakilo’s), maar het lukt je maar niet om resultaat te boeken en dit vast te houden? Ook daarbij helpt FitBewust Personal Coaching je graag. Ik maak gebruik van de 360 graden aanpak. Daarmee help ik je niet alleen met trainen, maar begeleid ik je ook op het gebied van voeding, het maken van bewuste keuzes en volhouden!


Kan je zelf wel trainen en gaat het je meer om voeding? Ook hierin kan ik iets voor jou betekenen.


Sport je het liefst samen met een vriend of vriendin? Duo trainingen zijn ook mogelijk bij de personal trainingen in Beverwijk van FitBewust Personal Coaching.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Personal training in Beverwijk: hoe vaak per week

trainen?

Hoe vaak je per week moet trainen hangtvolledig af van jouw wensen en persoonlijke doelen. Daar houdt de personal trainer dan ook rekening mee. Wanneer je het alleen voorgezondheid doet, volstaat een wekelijkse training al. Als je voor bodyshaping gaat, raad ik het aan om vaker te trainen. Voor de meeste mensen en doelen is twee keer per week trainen een goede regelmaat.

De trainingen hoeven niet allemaal onder begeleiding te zijn. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om één keer in de week met de personal trainer in Beverwijk te trainen en de overige trainingen zelfstandig uit te voeren (thuis of in de sportschool). Ik voorzie je van een trainingsschema, het is daarbij helemaal aan jou hoe je dat

uitvoert, daarbij geef ik advies.

Is een personal trainer in Beverwijk wat voor mij?

De personal trainer in Beverwijk van FitBewust Personal Coaching heeft een persoonlijke aanpak die volledig is aangepast op jouw persoonlijkheid, niveau en wensen. Zo heeft de één een ‘drill instructor’ nodig en de ander juist iemand die hem of haar geduldig bijstaat wanneer hij of zij op een rustig tempo de oefeningen uitvoert. Bij FitBewust staat de mens centraal en omdat elk mens uniek is, geldt dit ook voor de aanpak en de trainingen. Kortom: personal training in Beverwijk is zeker wat voor jou!

Beverwijk 3

Wat kost personal training in Beverwijk?

Ieder persoon heeft zijn eigen leven, wensen en grenzen en daarmee dus ook zijn of haar eigen plan van aanpak. Doordat de aanpak per persoon verschilt, geldt dit natuurlijk ook voor de prijzen. Voor prijzen per sessie moet je denken aan een tarief tussen de €50,- en €70,- per uur afhankelijk van hoe uitgebreid de begeleiding is die je geniet. Meer informatie over de tarieven vind je op de tarievenpagina.

Traject

Bij FitBewust Personal Coaching werken we met een strippenkaart. Ik behandel je niet als iemand die wat trainingen af komt nemen en vervolgens weggaat zonder iets geleerd te hebben. De personal trainer in Beverwijk coacht je namelijk tijdens een geheel traject. Naast de persoonlijke 1 op 1 trainingen, krijg je ook een

trainingsschema om zelfstandig te trainen. Tijdens het traject stuur ik je bij waar nodig en ben ik altijd beschikbaar wanneer je vragen hebt over de training en voeding. Juist daarom werk ik met een traject met een strippenkaart, in plaats van met losse sessies. Mijn doel is om je écht te helpen en nieuwe dingen te leren.


Ook is er een speciaal kennismakingspakket waarover ik je graag meer vertel in een persoonlijk intake gesprek. Deze intake voor personal training in Beverwijk is gratis. Neem dus direct contact met me op en start met jouw doel!


Je mag ook bellen, whatsappen of via e-mail contact zoeken.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Let op! Nummers zonder nummer-weergave worden niet opgenomen. Spreek de voicemail in als je met een geheim nummer belt.

FitBewust Personal Coaching

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Angelique de Groot
Angelique de Groot
09:12 25 May 24
Gerard is een betrokken trainer en coach met veel verstand van zowel training als voeding. Hij motiveert je om het... maximale uit jezelf te halen en is tegelijkertijd begripvol.lees verder
Jurian Stuut
Jurian Stuut
08:36 17 Apr 24
Ik heb in de periode van half januari tot en met half april bij Gerard een 12 weken programma gevolgd om af te vallen.... Ik heb de periode enorm prettig ervaren en samen hebben we het doel gehaald en ben ik al 15kg kwijt! Gerard heeft me in de periode niet alleen begeleid maar ook geleerd hoe ik dit voort kan zetten na de 12 weken. Dit is voor mij enorm waardevol geweest. Zonder Gerard had ik mijn doel niet kunnen halen en daar ben ik dan ook erg dankbaar voor.Ik kan het iedereen dan ook aanraden die graag wil afvallen om dit met Gerard te gaan doen!lees verder
Richard de Cock
Richard de Cock
15:35 15 Apr 24
Sporten deed ik al veel, maar Gerard gaf mij net het zetje extra. Kreeg goede tip en handvatten om zo te komen waar ik... nu ben.Deze lifestyle hoop ik vast te kunnen houden.Richardlees verder
Erik
Erik
11:42 20 Nov 23
Een uitstekende no-nonsense Personal Trainer.Gerard heeft mij perfect begeleid bij het behalen van de gestelde doelen.... Na een uitgebreide intake, waarin doelen, motivatie etc werden besproken gingen wij aan de slag.Hij houdt je scherp en spoort je aan het maximale eruit te halen. Zijn voorbereiding op de trainingen was altijd perfect. Gerard komt altijd zijn afspraken na en is bereid mee te denken als jezelf in de knel komt met een afgesproken dag.Al met al, super bedankt voor het intensieve traject en tot het volgende!Op zoek naar een goede en betrouwbare personal trainer, met actuele vakkennis? Zoek niet verder en begin vooral met hopen dat hij een plekje in de agenda beschikbaar heeft.lees verder
Stefan Vessies
Stefan Vessies
21:05 14 Nov 23
Gerard heeft mij perfect geholpen en begeleid tijdens mijn traject van 12 weken!Vooraf werden tijdens de intake goede... (haalbare) doelen bepaald. Hierna gingen we 2 keer per week aan de slag met personal trainen. Op basis van ons gesprek tijdens de intake is er ook een persoonlijk eetschema opgesteld. Doel hiervan was dat dit geen 'crashdieet' schema werd maar een eetschema wat vol te houden is ook na het 12 weken traject. Dit heb ik als heel prettig ervaren en dit schema gebruik ik nu nog steeds naar volle tevredenheid. Dit eetschema is dus echt een gewoonte geworden in mijn dagelijkse leven.Gerard geeft je goeie persoonlijke aandacht en legt ook vaak uit wat de achterliggende gedachte is achter oefeningen of de uitvoering hiervan. Ook als een bepaalde oefening je minder ligt zoekt hij naar een goed alternatief.De trainingen tijdens de 12 weken heb ik al zeer prettig ervaren en de doelen die we vooraf bepaald hebben, hebben we mijns inziens ook zeker gehaald na de 12 weken.Kortom ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn 12 weken traject en ik volg ook na deze 12 weken nog steeds persoonlijke trainingen bij Gerard. Een dik verdiende 5-sterren dus!lees verder
karlijn smit
karlijn smit
11:12 13 Jul 23
Na het sportvasten , waar Gerard me goed doorheen had geholpen, was mijn vraag met welke voeding ik verder kon afvallen... en vooral ook hoe ik kon voorkomen dat ik daarna weer terug zou vallen . Want iedere keer kwamen de kilo’s die ik met pijn en moeite verloren was, er net zo hard weer aan. Gerrard heeft mij hierbij geholpen door mij een voedingsplan te geven en een gewoonteschema. Het voedingsplan gaf mij duidelijke richtlijnen over wat en hoeveel ik het beste kon eten en het gewoonteschema hielp mij om het in het dagelijks leven in te gaan passen. Het fijne was dat ik altijd , bv via de app, hulp kon vragen wanneer ik vast dreigde te lopen en Gerard mij erdoorheen coachte. Waar ik normaal gesproken teleurgesteld raakte in mezelf en opgaf , leerde ik de situatie nu anders te benaderen en ervaarde ik dat ik me eigenlijk heel makkelijk weer kon herpakken . Dit was precies wat ik nodig had en wat voor mij het verschil heeft gemaakt waar ik al jaren naar op zoek was. Ik ben niet meer bang voor m’n valkuilen maar weet wat ik kan doen en heb vertrouwen in mezelf gekregen. Gerard is er voor jou, is nuchter, deskundig en biedt kaders , grenzen en handvatten. Dit traject is echt een investering in jezelf en in je gezondheid . Ik ga vol zelfvertrouwen zelf verder en raadt iedereen die aan een gezonde levensstijl wilt werken, een traject met Gerard aan!!! Gerard, ontzettend bedankt !!!!lees verder
N Ozbilen
N Ozbilen
17:57 03 May 23
Erg blij met de personal training van Gerard. Een fijne trainer die kijkt naar wat jij nodig hebt en het uiterste uit... je probeert te halen en tegelijkertijd je grenzen respecteert! Ik ben gegaan voor een 3-maandentraject met training, personal coaching en voeding. Ik ben goed op weg geholpen, zie merkbaar resultaat en ik heb veel geleerd!lees verder
Rengin Ozbilen
Rengin Ozbilen
17:43 03 May 23
Dankzij de begeleiding van Gerard zit ik lekker in mijn vel en sta ik zelfverzekerd in de sportschool! Blij met de... resultaten en nu moet ik vooral vasthouden. Gelukkig kan ik altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Gerard!!lees verder
Henk van Leeuwen
Henk van Leeuwen
17:37 03 Mar 23
Personal training bij fitbewust had ik veel eerder moeten doen.Goede trainingschema en begeleiding
Audrey Raalte
Audrey Raalte
11:11 01 Jan 23
Afgelopen jaar fijn met Gerard gewerkt. Ik zit veel beter in mijn vel en voel me sterk en gezond. Dit alles dankzij een... op maat gesneden training en voedingsprogramma. Gerard is deskundig en heeft daarnaast een respectvolle benadering. Echt een aanrader !lees verder
Lavitz \
Lavitz \
17:05 30 Nov 22
Heel leuk ben zeer tevreden met Gerard als trainer!!! Hij stelt goede haalbare doelen en doet er alles aan om deze... samen met je te halen. Een goede persoonlijke benadering tot trainen, een eerlijke, nuchtere kerel die begaan is met zijn klanten. Tot nu toe al mijn doelen behaald en mijn grote dank ook dat ik weer in mijn trouwpak paste door de training en het voortreffelijke voedselschema wat denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen! 5 sterren zijn er eigenlijk nog te weinig.lees verder
Demi Chaparro
Demi Chaparro
08:34 08 Jul 22
Buiten de handige tips, het fijne (zelfstandige) trainingschema en het positieve eindresultaat. Heb ik mijn traject ... als zeer prettig ervaren door de fijne band die ik had met Gerard. Hele vriendelijke trainer.lees verder
Tom Bok
Tom Bok
13:39 10 Jun 22
Jij moet het doen, maar Gerard helpt je daar erg goed mee. Niet dwingend, maar adviserend, prikkelend en zodanig dat je... jezelf wil uitdagen. Goede voorbereiding altijd, houd je voortgang goed bij en uit alles spreekt kennis en ervaring. Een aanrader!lees verder
Daisy Van Balen
Daisy Van Balen
20:12 17 Nov 21
Gerard is een personal trainer waar je altijd terecht kan met je vragen over voeding en training.Altijd eerlijk en... gemotiveerd om er het beste voor jou uit te halen. Persoonsgericht op maat gemaakte begeleiding ook als je pas begint en 0 ervaring hebt.Hij geeft je het gevoel ook met zo weinig ervaring dat iedereen het kan, de resultaten liegen er daarom ook niet om.lees verder
eva de jongste
eva de jongste
17:54 22 Sep 21
Gerard weet alles over sport, bewegen, voeding. Ik ben na een aantal PT lessen (samen met mijn partner) heel erg... gespierd en strak geworden. Zelfs strakker dan vóór mijn 3 zwangerschappen. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!lees verder
Danica Rooijakkers
Danica Rooijakkers
10:00 18 Sep 21
Heel benaderbaar. Ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om me kwetsbaar open te stellen vooral als het gaat over... voeding en gewicht. Gerard is daarin heel bewust, geen onvertogen woord, ten alle tijden professioneel en zeer positief. Gerard begrijpt je en werkt/ traint en begeleidt je met hart en ziel!lees verder
Carola Schoenmaker
Carola Schoenmaker
20:35 30 Jun 21
Gerard is een super fijne sportcoach! Denkt graag mee bij eventuele klachten of blessures, om zo de juiste resultaten... te behalen.lees verder
P Heijne
P Heijne
13:56 22 Jun 21
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant! Dat heb ik als zeer fijn ervaren!
geena de hoop
geena de hoop
15:32 08 Jun 21
Zeer tevreden! Gerard houdt de trainingen leuk en uitdagend. Van progressie is zeker te spreken en Gerard is altijd in... staat je te motiveren als het wat minder gaat. Ik raad FitBewust Personal Coaching iedereen aan, top trainer!lees verder
Jasper Hulshoff
Jasper Hulshoff
15:58 20 Mar 21
Gerard heeft mij in de afgelopen maanden heel goed begeleid. We hebben vooraf mijn trainingsdoelen doorgesproken en... zijn daarna aan de slag gegaan. Doordat hij met verschillende trainingsschema’s op maat werkt, blijven de trainingen afwisselend en ligt de focus steeds op jouw doelen. Ik heb daardoor snelle vooruitgang geboekt. Gerard is heel professioneel en serieus met zijn werk bezig. Grote aanrader!lees verder
Ronald Zwart
Ronald Zwart
14:09 11 Mar 21
Via via in augustus 2020 in contact gekomen met Gerard. Na een (fijn)intake gesprek en 4 introductiesessies, was het... voor mij al snel duidelijk....doorgaan met Gerard als "mijn" personal trainer, een professional, gezellig en wanneer nodig streng:) Gekozen voor een traject...2 sessies per week en omdat ik door zijn coaching, opmaat gemaakte schema's en zeker ook de lage drempel van Personal Gym, inmiddels aan een tweede traject begonnen. Fantastisch is het de laatste weken tijdens de lockdown, dat Gerard en Personal Gym alles uit de kast halen om je te laten trainen met de huidige maatregelen....de ene keer in de tent bij de gym in Heemskerk en de andere keer in de duinen van Heemskerk, trainingsschema wordt aangepast enz.....kortom geweldiglees verder
Linda van Hooff
Linda van Hooff
00:40 08 Mar 21
Na een tijdje niet gesport te hebben besloot ik om personal training te volgen bij Gerard. Zelf vond ik het altijd een... beetje spannend om naar een sportschool te gaan, maar meer omdat ik geen idee had wat ik nou precies moest doen met al die apparaten. Na een fijn intake gesprek met Gerard besloot ik iedere week één op één training te volgen. Gerard leerde mij dat mijn eigen lichaam instaat is om ook te trainen zonder al die apparaten. Met gewichten en elastieken kom je namelijk al een heel eind. Ook leerde hij mij hoe je bepaalde apparaten moest gebruiken.De communicatie verliep vanaf dag 1 al goed. En ondanks de corona tijd kun je nog steeds fijn trainen. Of het nou buiten is of in een tent, er is vanalles mogelijk. De trainingen zijn professioneel en als je iets verkeerd uitvoert, wordt je hier gelijk op gecorrigeerd. Naast dat het hele goede trainingen zijn, is er altijd tijd voor een gezellig gesprek (ja ook als je buitenadem oefeningen aan het doen bent). Bij progressie ging je weer een stapje verder en Gerard geeft je ook echt het gevoel dat je het kan en dat je wat heb gepresteerd. Als het soms even tegen zit, sleept hij je erdoorheen en geeft een goede motivatie als coach.Zeker een aanrader! Ook voor als je wat onzeker bent over sporten en sportscholen. Dankzij mijn trainingen weet ik nu wat ik kan en vind ik het niet meer spannend. Bedankt Gerard! Je bent een topper 🙂lees verder
Selina Lanson
Selina Lanson
18:29 05 Mar 20
Als je op zoek bent naar een ervaren, professionele personal trainer met oog voor jouw persoonlijke doelen en behoeften... dan ben je bij Fitbewust Personal Coaching aan het goede adres!Gerard is een top trainer, die altijd zorgt voor een uitdagende en afwisselende training. Iedere training is even leuk met ruimte voor humor, maar altijd gefocust op de juiste technieken en je doelen. Zie je het even niet zitten, dan is Gerard daar om je te motiveren. Ook de begeleiding bij het veranderen van je levensstijl (eetgewoonten) is echt een aanrader! Ook hier denkt Gerard echt fantastisch met je mee en weet je iedere keer weer te motiveren om het beste uit jezelf te halen.Kortom, twijfel niet langer en maak een afspraak met Gerard. Je zult er geen spijt van krijgen!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader


Geïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven