PERSONAL TRAINING IN BEVERWIJK

Personal training in Beverwijk met een personal trainer is meer dan alleen maar je laten vertellen wat je wel en niet moet eten en dat je moet trainen, hoe vaak en wat. Want laten we eerlijk zijn: dat kan je zelf ook wel bedenken en anders zoek je het op via Google.

Personal training wordt pas succesvol als je het persoonlijk maakt. Als jouw leven, jouw grenzen en jouw wensen daarin centraal staan. Dít is de expertise van FitBewust Personal Coaching, die personal training in Beverwijk en omstreken verzorgt.

No nonsense personal training in Beverwijk en omstreken

FitBewust Personal Coaching kenmerkt zich door een duidelijke ‘no-nonsense aanpak’. Dit betekent dat er voornamelijk wetenschappelijk onderbouwde methodieken worden gebruikt op het gebied van training, gezondheid, voeding en leefstijl. Dit gecombineerd met onze ruime praktijkervaring zorgt ervoor dat we samen alle middelen tot onze beschikking hebben om te werken aan jouw wensen.

Ik ben Gerard Sombroek, personal trainer in Beverwijk bij Fitbewust Personal Coaching. Lijkt het je wat om met mij te trainen? Kom dan nu met mij in contact en vraag een gratis intake gesprek aan. Als je eerst graag je vragen beantwoord zien worden bel dan even naar 06 – 123 29 444.

“Making personal training personal!”

Wat mag je van mij verwachten?

 • Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen en leven
 • No-nonsense evidence based aanpak
 • De personal trainer is integer
 • Respect voor je grenzen terwijl ze wel verlegd worden
 • Expertise op het gebied van voeding, suppletie en training
 • Inside and outside the gym coaching
 • 360 graden benadering omtrent het behalen van je doelen

Wat hoef je niet te verwachten?

 • Aansmeren van dure supplement die niks anders doen dan de portemonnee van een ander spekken
 • Continue bijhouden wat je allemaal eet en drinkt in frustrerende apps
 • Loze beloftes
 • Ongefundeerde praat over hormonen
 • Fabeltjes over ‘de spaarstand’ en ‘de motor draaiende houden’
 • Crashdiëten
Personal Training Beverwijk

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt personal training in Beverwijk zo uitgebreid maken als dat jij nodig acht. Heb jij alleen maar iemand nodig die je in de gaten houdt, de juiste trainingstechnieken leert en die je nét over de grens trekt? Als personal trainer in Beverwijk ben ik met alle liefde je stok achter de deur en haal ik je uit jouw comfortzone.

Heb je meer nodig en wil je dolgraag afvallen (coronakilo’s), maar het lukt je maar niet om resultaat te boeken en dit vast te houden? De 360 graden aanpak van FitBewust Personal Coaching helpt je dan niet alleen met trainen, maar begeleid je ook op het gebied van voeding, het maken van bewuste keuzes en volhouden!

Kan je zelf wel trainen en gaat het je meer om voeding? Ook hierin kan ik iets voor jou betekenen.

Sport je het liefst samen met een vriend of vriendin? Duo trainingen zijn ook mogelijk bij de personal trainingen in Beverwijk van FitBewust Personal Coaching.

Hoe vaak moet je personal training in Beverwijk volgen om resultaat te krijgen?

Hoe vaak je moet trainen hangt volledig af van je wensen en persoonlijke doelen. Voor puur gezondheid volstaat een wekelijkse training al. Maar wil je meer gaan bodyshapen, dan zul je vaker aan de bak moeten. Voor de meeste mensen is 2x per week trainen een goede regelmaat voor de meeste doelen.

Dit hoeft overigens niet allemaal onder begeleiding te zijn. Je kunt er ook voor kiezen 1x in de week met de personal trainer in Beverwijk van FitBewust Personal Coaching te trainen en de overige trainingen zelfstandig uit te voeren (thuis of in de sportschool). Waarbij wij je voorzien van trainingsschema’s.

Is een personal trainer in Beverwijk wat voor mij?

De personal trainer in Beverwijk van FitBewust Personal Coaching heeft een persoonlijke aanpak die volledig is aangepast op jouw persoon, niveau en wensen. Zo heeft de één een ‘drill instructor’ nodig en de ander juist iemand die hem of haar geduldig bijstaat wanneer hij of zij op een rustig tempo de oefeningen uitvoert. Bij FitBewust staat de mens centraal en omdat elk mens uniek is, geldt dit ook voor de aanpak en de trainingen. Kortom: personal training in Beverwijk is zeker wat voor jou!

Personal Trainer Beverwijk

Wat kost personal training in Beverwijk?

Ieder persoon heeft zijn eigen leven, wensen en grenzen en daarmee dus ook zijn of haar eigen plan van aanpak. Doordat de aanpak per persoon verschilt, geldt dit natuurlijk ook voor de prijzen. Voor prijzen per sessie moet je denken aan een tarief tussen de 50 en 70 euro per uur afhankelijk van hoe uitgebreid de begeleiding is die je geniet. Meer informatie over de tarieven vind je op de tarievenpagina.

Ook is er een speciaal kennismakingspakket waarover ik je graag meer vertel in een persoonlijk intake gesprek. Deze intake voor personal training in Beverwijk is gratis. Neem dus direct contact met me op en start met jouw doel!

Je mag ook bellen, whatsappen of via e-mail contact zoeken.

Mail FitBewust

Bel FitBewust

Let op! Nummers zonder nummer-weergave worden niet opgenomen. Spreek de voicemail in als je met een geheim nummer belt.

Vertel je vrienden over FitBewust via: