Personal Trainer Castricum

Vliegen de coronokilo’s eraan en wil je daarom starten met personal training in je woonplaats Castricum? Bij FitBewust Personal Coaching vind je de fijnste personal trainer Castricum. Wanneer je op zoek bent naar goede en veilige begeleiding op het gebied van sport/fitness en beweging is onze personal training de beste stap die je kunt nemen.

Mijn naam is Gerard Sombroek, personal trainer Castricum bij Fitbewust Personal Coaching. Ik ga graag samen met jou aan de slag. Kan jij persoonlijke aandacht tijdens het trainen wel op waarde schatten? Dan zijn wij zeker een match. Laten we kennismaken, vraag een gratis intakegesprek aan!

Op maat personal training Castricum

  • Pesoonlijke aandacht, zowel in als buiten de sportschool;
  • No nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Respect voor je grenzen terwijl ze wel verlegd worden;
  • Expertise op het gebied van voeding, suppletie en training;
  • Geen onnodige suppletie aansmeren;
  • Integer: mijn doel is jou helpen. Ik ben altijd eerlijk tegen je.
Personal Trainer Castricum

Het gratis intakegesprek

Je begint de verandering met een gratis intakegesprek. Hierin gaan we samen uitgebreid in op je wensen. Dankzij uitgebreide coaching vragen die ik je stel brengen we je huidige levensstijl in kaart. Daarnaast adviseer ik je welke aanpak het beste past bij het realiseren van je gezondheidswensen.

Ook gaan we in op wat je in het verleden hebt gedaan om je doelen te behalen. Ben je bijvoorbeeld naar een diëtist geweest om af te vallen of heb je zelf al eens gesport? Daarnaast kijken we naar eventuele obstakels, zoals lichamelijke klachten, eventueel medicijngebruik en zaken als nachtrust en stress.

Na dit gesprek weet je wat je kan verwachten van mijn personal training in Castricum en weet je ook wat er van jou verwacht wordt om je wensen te vervullen. Aan het einde van het gesprek bepaal jij of je ervoor wilt gaan of niet.

Goed opgeleide personal trainer Castricum

Ik ben als personal trainer sinds 2013 actief en help mensen al jarenlang hun gezondheid, kracht, fitheid, leefstijl en gewicht te verbeteren. Saillant detail is dat 90 procent van de personal trainers binnen 5 jaar stoppen met hun werkzaamheden. Behalve de nodige ervaring beschik ik als personal trainer en healthcoach in Castricum over de nodige diploma’s.

Bovendien blijf ik mij als personal trainer ontwikkelen door regelmatig nieuwe opleidingen te volgen. Dit is een belangrijk gegeven aangezien personal trainer niet een beschermde titel is. Iedereen kan zichzelf personal trainer noemen; of hiervoor nu wel of niet opleidingen voor gevolgd zijn.

Bij FitBewust Personal Coaching ben je gegarandeerd van een goed opgeleide en ervaren personal trainer in Castricum die jouw wensen en doelen als hoogste prioriteit heeft. Naast Castricum ben ik als personal trainer ook werkzaam in Heemskerk en Beverwijk.

Personal Training Castricum

Evidence based aanpak

De aanpak die ik hanteer is grotendeels ‘evidence based’. Dit houdt in dat de methodieken die gehanteerd worden op verbetering van voeding, leefstijl en training uitvoerig wetenschappelijk onderzocht en bewezen zijn. Dit zorgt voor een no-nonsense aanpak. Waarbij je niet bang hoeft te zijn voor overbodige rituelen en dure zinloze supplementen die je moet kopen. Mocht een advies of aanpak niet 100 procent wetenschappelijk bewezen zijn, maar in de praktijk wel goede resultaten opleveren, dan wordt dit altijd gemeld.

Personal training Castricum op elk niveau

Ieder mens is uniek en vereist dus een persoonlijke individuele aanpak. In het begin analyseer ik je bewegingen en trainingscapaciteit. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat er op jouw niveau uitdagend getraind gaat worden. Ook word je goed technisch onderwezen, zodat je leert hoe je veilig en verantwoord kan trainen. Gaandeweg het traject ga ik je steeds meer uitdagen, zodat je sterker, beter en gezonder wordt.

Personal Training Goblet Squat

Belastingsbeleving

Daarnaast kijk ik ook naar je ‘belastingsbeleving’. Zo reageert de ene persoon beter op een rustige geduldige trainer die je rustig de tijd geeft een oefening uit te voeren. De ander reageert weer beter op een trainer die het vuur aan de schenen legt om zo het maximale uit jezelf te halen. Naarmate ik je beter leer kennen in het personal training traject in Castricum wordt je training steeds uitdagender op jouw persoonlijke niveau.

De kosten voor personal training in Castricum

Omdat personal training maatwerk is, geldt dit ook voor de kosten. Om toch een beeld te krijgen van de investering waaraan je moet denken, kun je het beste een kijkje nemen op de tarievenpagina. Zodat je enigszins een beeld krijgt van de kosten voor personal training Castricum. Omdat dit echt een investering in jezelf is, vraagt dit ook vertrouwen.

Maak kennis met mijn manier van trainen!

Mocht je nog niet zeker weten of ik wel de personal trainer in Castricum ben waarmee het klikt, heb ik een speciale kennismakingsdeal. Zodat je kennis kan maken met mijn manier van werken. Ik vertel je hier graag meer over bij het persoonlijke intakegesprek. Dit gesprek is gratis en je zit nadien nergens aan vast. Heb je nog vragen? Je mag me altijd even bellen of mailen.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Let op! Personal trainingen in de gym en intakes vinden plaats bij Personal Gym in Heemskerk.

Personal Trainer Castricum 3

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Trainingen en intakes vinden plaats bij Personal Gym in Heemskerk


Scroll naar top