Personal trainer Castricum

Wil jij onder begeleiding trainen met een personal trainer in Castricum? Maak dan kennis met FitBewust Personal Coaching. Wanneer je op zoek bent naar goede en veilige begeleiding op het gebied van sport, fitness en beweging is onze personal training in Castricum de beste stap die je kunt nemen. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen, meer motivatie kunt gebruiken of een ander (gezondheids)doel wilt halen. Personal training wordt pas een succes als je het persoonlijk maakt: de trainingen draaien om jouw wensen.

Mijn naam is Gerard Sombroek, personal trainer in Castricum bij Fitbewust Personal Coaching. Ik ga graag samen met jou aan de slag om te werken aan jouw doel. Kan jij persoonlijke aandacht tijdens het trainen op waarde schatten? Dan zijn wij 100% zeker een match. Laten we kennismaken, vraag meteen een gratis intakegesprek aan!

Goed om te weten: de personal trainingen in de gym en intakes vinden plaats bij Personal Gym in Heemskerk.

Fijne en integere personal trainer in Castricum

  • Persoonlijke aandacht, zowel in als buiten de sportschool;
  • No nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Respect voor je grenzen terwijl ze wel verlegd worden;
  • Expertise op het gebied van voeding, suppletie en training;
  • Er wordt je geen onnodige suppletie aangesmeerd;
  • Mijn doel is jou helpen: wanneer ik denk dat een traject niet bij je past, zeg ik dat eerlijk tegen je

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen over mijn trainingsmethode? Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord. Je kan me telefonisch bereiken op 06 – 123 29 444.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust
Personal Trainer Castricum

Het gratis intakegesprek

Je begint het personal training traject met een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op je wensen. Dankzij de uitgebreide coaching vragen die ik je stel, brengen we je huidige levensstijl in kaart. Daarnaast adviseert de personal trainer in Castricum je welke aanpak het beste past bij het realiseren van jouw gezondheidswensen.

Ook gaan we in op wat je in het verleden hebt gedaan om je doelen te behalen. Ben je bijvoorbeeld naar een diëtist geweest om af te vallen, of heb je zelf al eens gesport? Daarnaast kijken we naar eventuele obstakels, zoals: lichamelijke klachten, eventueel medicijngebruik en zaken als nachtrust en stress.

Volkomen vrijblijvend

Na dit gesprek weet je wat je kan verwachten van mijn personal training in Castricum en weet je ook wat er van jou verwacht wordt om je wensen te vervullen. Aan het einde van het gesprek bepaalt alleen jijzelf of je ervoor wilt gaan of niet.

Personal Training Castricum
FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Evidence based aanpak

De aanpak die ik hanteer als personal trainer in Castricum is grotendeels ‘evidence based’. Dit houdt in dat de methodieken die gehanteerd worden op verbetering van voeding, leefstijl en training uitvoerig wetenschappelijk onderzocht en bewezen zijn. Dit zorgt voor een no-nonsense aanpak.

Je hoeft bij FitBewust Personal Coaching niet bang te zijn voor overbodige rituelen en dure zinloze supplementen die je moet kopen. Mocht een advies of aanpak niet 100 procent wetenschappelijk bewezen zijn, maar in de praktijk wel goede resultaten opleveren, dan wordt dit altijd gemeld.

Personal training in Castricum op elk niveau

Ieder mens is uniek en vereist dus een persoonlijke individuele aanpak. Bij de trainingen analyseer ik je bewegingen en trainingscapaciteit. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat er op jouw niveau uitdagend getraind gaat worden. Ook word je goed technisch onderwezen, zodat je leert hoe je veilig en verantwoord kan trainen. Gaandeweg het traject gaat de personal trainer in Castricum je steeds meer uitdagen, zodat je sterker, beter en gezonder wordt.

Personal Training Goblet Squat
FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Belastingsbeleving

Daarnaast kijk ik ook naar je ‘belastingsbeleving’. Zo reageert de ene persoon beter op een rustige, geduldige trainer die je rustig de tijd geeft om een oefening uit te voeren. De ander reageert weer beter op een trainer die het vuur aan de schenen legt om zo het maximale uit jezelf te halen. Naarmate de personal trainer in Castricum je beter leert kennen, wordt je training steeds uitdagender op jouw persoonlijk niveau.

De kosten voor een personal trainer in Castricum

Omdat personal training maatwerk is, geldt dit ook voor de kosten. Om toch een beeld te krijgen van de investering waaraan je moet denken, kun je het beste een kijkje nemen op de tarievenpagina. Je krijgt dan enigszins een beeld van de kosten voor personal training Castricum. Omdat dit echt een investering in jezelf is, vraagt dit ook om vertrouwen in de personal trainer.

Als je een personal coaching traject wilt aangaan, kun je kiezen voor een de strippenkaart. Je kan dan 10 of 20 sessies volgen binnen 6 maanden. Deze strippenkaart kost 549 euro.

Goed opgeleide personal trainer in Castricum

Ik ben sinds 2013 actief als personal trainer en help mensen al jarenlang hun gezondheid, kracht, fitheid, leefstijl en gewicht te verbeteren. Saillant detail is dat 90 procent van de personal trainers binnen 5 jaar stoppen met hun werkzaamheden. Behalve de nodige ervaring beschik ik als personal trainer en health coach in Castricum over de nodige diploma’s.

Bovendien blijf ik mij als personal trainer ontwikkelen door regelmatig nieuwe opleidingen te volgen. Dit is een belangrijk gegeven aangezien personal trainer niet een beschermde titel is. Iedereen kan zichzelf personal trainer noemen; of hiervoor nu wel of niet opleidingen voor gevolgd zijn.

Personal training in regio Heemskerk

Bij FitBewust Personal Coaching ben je gegarandeerd van een goed opgeleide en ervaren personal trainer in Castricum die jouw wensen en doelen als hoogste prioriteit heeft. Naast Castricum verzorg ik ook personal training in Heemskerk, Assendelft en Beverwijk.

Maak kennis met mijn manier van trainen!

Mocht je nog niet zeker weten of ik wel de personal trainer in Castricum ben waarmee het klikt, heb ik een speciale kennismakingsdeal. Je kan dan kennismaken met mijn manier van werken. Ik vertel je hier graag meer over bij het persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek is gratis en je zit nadien nergens aan vast. Heb je nog vragen? Je mag me altijd even bellen of mailen.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Je kan ook op je eigen gemak kennismaken met de visie van FitBewust Personal Coaching. Op de website vind je meer informatie over voeding en fitness, en lees je blogs over leefstijl en gezondheid.

Personal Trainer Castricum 3

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen en intakes vinden plaats bij Personal Gym in HeemskerkGeïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven