Personal Trainer Assendelft

Op zoek naar een personal trainer in Assendelft? Als je op realistische en vooral haalbare wijze je gezondheidsdoelen wil bereiken dan is FitBewust Personal Coaching – verzorger van personal training Assendelft en omstreken – de beste keuze. Of je nu wilt afvallen, aan je shape wilt werken, meer energie wilt hebben of weer sterker wil worden na een blessure. Dankzij de jarenlange ervaringen met training en vele opleidingen heeft FitBewust een heel scala aan tools tot de beschikking om jouw personal trainingen te optimaliseren zodat deze precies aansluit op jouw wensen. Neem contact op voor een intakegesprek.

Personal trainer in Assendelft van FitBewust Personal Coaching

Bij personal trainer Assendelft wordt er vaak gedacht aan een super gespierde trainer die zijn klanten drillt tot ze bijna moeten huilen van ellende en zo binnen korte tijd spectaculaire resultaten behalen. Maar als je echt succesvol wilt zijn in het behalen van je doelen, moet jouw leven centraal staan en moet er realistisch gekeken worden naar wat er haalbaar is. Want hoewel er in relatief korte tijd mooie resultaten bereikt kunnen worden, moet het wel compatible zijn met jouw leven. Daarom begint elk training traject met een uitgebreid persoonlijk gesprek.

Blij met Personal Training

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het intakegesprek vertel ik je ook mijn werkwijze en ontdekken we samen of er een klik is tussen jou en mij als coach. Ook weet je na het gesprek wat je kan verwachten van een personal training traject in Assendelft en wat er tijdens het trainen van jou verwacht wordt om je doelen succesvol te behalen. Samen bespreken we het training plan en uiteindelijk bepaal jij zelf of je voor personal training gaat of niet. Je zit nergens aan vast tijdens het gesprek.

Hoe vaak moet ik trainen?

De frequentie van trainen hangt uiteraard van je doel af en hoe snel je dit bereikt wilt hebben met behulp van personal training. Maar vraag jezelf af wat je liever hebt: snel resultaat waarbij je leven voor een tijd ‘op hold’ staat of een aanpak die past bij hoe jij je leven wilt leiden zodat je succesvol bent en blijft op de lange termijn? Welke training het beste bij jou past wordt duidelijk tijdens de intake, dus maak je er voor nu geen zorgen om. Gemiddeld halen de meeste mensen mooie resultaten door 2 keer per week begeleid te trainen. Een traject dat hier mooi op aansluit is bijvoorbeeld de 12 weeks challenge.

Meer dan personal training

FitBewust houdt zich niet alleen bezig met personal training in Assendelft, maar ook leefstijlcoaching. Dit betekent dat het niet alleen om trainen draait. Als je je doelen succesvol wilt bereiken, moet de leefstijl meestal ook aangepast worden. Hoe je eet, drinkt, maar ook zaken als focus, stress en nachtrust komen aan bod tijdens een personal training traject. Dat betekent dat ik als coach ook voor je klaarsta buiten de trainingen. Personal training is ook echt ‘personal’.

Personal Trainer Assendelft

Tarieven Personal Trainer Assendelft

Doordat de aanpak per persoon verschilt, is er ook niet één tarief voor personal training in Assendelft en omgeving dat voor iedereen hetzelfde is. Tijdens het gratis intakegesprek vertel ik je ook meer over de investering die komt kijken bij jouw plan van aanpak. Om wel alvast een beeld te krijgen van de mogelijke kosten, kun je alvast een kijkje nemen op de tarieven.

Gratis intakegesprek

Omdat hoe jij in het leven staat centraal staat is er eerst een uitgebreid intakegesprek nodig. In dit gesprek gaan we uitgebreid in op je wens(en). Dankzij uitgebreide coaching-vragen die ingaan op je huidige levensstijl krijgen we samen je wens helder en duidelijk. Ook weten we dan precies welke aanpak daar het beste bij past. Ook bespreken we wat je in het verleden al gedaan hebt om je doelen te bereiken. Ben je bijvoorbeeld bij een diëtist geweest om af te vallen? Hoe is dat gegaan? Wat werkte wel? Wat werkte niet? Tegen welke uitdagingen loop je aan en wat vind je moeilijk?

Vraag een gratis intakegesprek aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen als personal trainer Assendelft, Heemskerk en Beverwijk maar twijfel je nog? Ik heb een speciaal kennismakingspakket zodat je personal training kan uitproberen. Ik vertel je hier graag meer over in het persoonlijke gratis intakegesprek. Hopelijk zie ik je snel! Heb je in de tussentijd een vraag over de training die ik aanbied? Geen probleem, stel je vraag gerust. Ik help je graag verder.

Trainer Assendelft

Gerard Sombroek

Personal Trainer en Healthcoach

FitBewust Personal Coaching

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust
Personal trainer in Assendelft en omgeving 3

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Trainingen en intakes vinden plaats bij Personal Gym te Heemskerk


Scroll naar top