Personal trainer in Assendelft

Op zoek naar een personal trainer in Assendelft? Als je op realistische en vooral haalbare wijze je gezondheidsdoelen wilt bereiken, dan is FitBewust Personal Coaching – verzorger van personal training in Assendelft en omstreken – de beste keuze. Of je nu wilt afvallen, aan je shape wilt werken, meer energie wilt hebben of weer sterker wilt worden na een blessure. Je behaalt je doel sneller met een ervaren coach aan je zijde.

Dankzij de jarenlange ervaringen met training en vele opleidingen heb ik, Gerard Sombroek personal trainer bij FitBewust Personal Coaching, een heel scala aan tools tot de beschikking om jouw personal trainingen te optimaliseren. Deze trainingen sluiten precies aan op jouw wensen, daar zorg ik voor. Heb je interesse in mijn personal training in Assendelft? Vraag een gratis én vrijblijvend intakegesprek aan. Je kunt dan gebruik maken van mijn speciale en voordelige kennismakingsdeal.

Goed om te weten: de personal trainingen in de gym en intakegesprekken vinden plaats bij Personal Gym in Heemskerk. Deze locatie ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Assendelft.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Personal trainer in Assendelft van FitBewust Personal Coaching

  • Persoonlijke aandacht, zowel binnen als buiten de gym;
  • No-nonsense begeleiding;
  • Evidence based aanpak;
  • Respect voor je grenzen, terwijl ze wel verlegd worden;
  • Expertise op het gebied van fitness, voeding, suppletie en training;
  • Er wordt je geen onnodige suppletie aangesmeerd;
  • Mijn doel is jou helpen: wanneer ik denk dat een traject niet bij je past, zeg ik dat eerlijk tegen je.

Meer weten wat ik als jouw personal trainer in Assendelft kan betekenen voor jouw lichaam en geest? Of heb je een specifieke vraag? Je kunt me altijd even bellen via 06 – 123 29 444.

Intake aanvragen Personal Training

Haalbare doelen

Bij een personal trainer in Assendelft wordt er vaak gedacht aan een super gespierde trainer die zijn klanten drillt tot ze bijna moeten huilen van ellende en zo binnen korte tijd spectaculaire resultaten behalen. Maar als je echt succesvol wilt zijn in het behalen van je doelen, moet jouw leven centraal staan en moet er realistisch gekeken worden naar wat er haalbaar is. Want hoewel er in relatief korte tijd mooie resultaten bereikt kunnen worden, moet het wel compatible zijn met jouw leven. Daarom begint elk trainingstraject met een uitgebreid persoonlijk gesprek.

Persoonlijke begeleiding van een personal training in Assendelft

Tijdens dit intakegesprek vertel ik je ook mijn werkwijze en ontdekken we samen of er een klik is tussen jou en mij als coach. Ook weet je na het gesprek wat je kan verwachten van een personal training traject in Assendelft en wat er tijdens het trainen van jou verwacht wordt om je doelen succesvol te behalen. Samen bespreken we het trainingsplan en uiteindelijk bepaal jij zelf of je voor personal training gaat of niet. Je zit nergens aan vast tijdens het gesprek.

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

Hoe vaak moet ik trainen?

De frequentie van trainen hangt uiteraard van je doel af en hoe snel je dit bereikt wilt hebben met behulp van personal training. Maar vraag jezelf af wat je liever hebt: snel resultaat waarbij je leven voor een tijd ‘op hold’ staat, of een aanpak die past bij hoe jij je leven wilt leiden zodat je succesvol bent en blijft op de lange termijn?

Welke training het beste bij jou past wordt duidelijk tijdens de intake, dus maak je er voor nu geen zorgen om. Gemiddeld halen de meeste mensen mooie resultaten door 2 keer per week begeleid te trainen met een personal trainer in Assendelft voor een langere periode. Een traject dat hier mooi op aansluit, is bijvoorbeeld de 12 weeks challenge.

Meer dan personal training in Assendelft

FitBewust Personal Coaching houdt zich niet alleen bezig met personal training in Assendelft, maar ook met leefstijlcoaching. Dit betekent dat het niet alleen om trainen draait, maar bijvoorbeeld ook om voeding. Als je je doelen succesvol wilt bereiken, moet de leefstijl meestal ook aangepast worden. Hoe je eet, drinkt, maar ook zaken als focus, stress en nachtrust komen aan bod tijdens een personal training traject. Dat betekent dat ik als coach ook voor je klaarsta buiten de trainingen. Personal training is dus ook echt ‘personal’.

Personal Trainer Assendelft

Gratis intakegesprek

Omdat hoe jij in het leven staat centraal staat, is er eerst een uitgebreid intakegesprek nodig. In dit gesprek gaan we uitgebreid in op je wens(en). Dankzij uitgebreide coaching-vragen die ingaan op je huidige levensstijl krijgen we samen je wens helder en duidelijk. Ook weten we dan precies welke aanpak daar het beste bij past.

Ook bespreken we wat je in het verleden al gedaan hebt om je doelen te bereiken. Ben je bijvoorbeeld bij een diëtist geweest om af te vallen? Hoe is dat gegaan? Wat werkte wel? Wat werkte niet? Tegen welke uitdagingen loop je aan en wat vind je moeilijk?

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust

De tarieven voor een personal trainer in Assendelft

Doordat de aanpak per persoon verschilt, is er ook niet één tarief voor personal training in Assendelft dat voor iedereen hetzelfde is. Tijdens het gratis intakegesprek vertel ik je ook meer over de investering die komt kijken bij jouw plan van aanpak. Om wel alvast een beeld te krijgen van de mogelijke kosten, kun je alvast een kijkje nemen op de tarieven pagina.

Een prijsvoorbeeld van een personal coachingstraject is de zogenaamde strippenkaart: 10 tot 20 sessies binnen 6 maanden voor een prijs van 549 euro. Je krijgt dan 1 op 1 training en persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer in Assendelft. Ik sta gedurende het traject volledig tot jouw beschikking voor al je vragen over training en voeding. Mijn doel is om je écht te helpen en nieuwe dingen te leren.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen als personal trainer in Assendelft, maar twijfel je nog? Ik heb een speciaal kennismakingspakket, zodat je personal training kan uitproberen. Ik vertel je hier graag meer over in het persoonlijke gratis intakegesprek. Hopelijk zie ik je snel! Heb je in de tussentijd een vraag over de training die ik aanbied? Geen probleem, stel je vraag gerust. Ik help je graag verder.

Naast Assendelft bied ik personal training ook aan in de omliggende steden Heemskerk, Castricum en Beverwijk.

Trainer Assendelft

Gerard Sombroek

Personal Trainer en Healthcoach

FitBewust Personal Coaching

FitBewust Telefoon
Contact FitBewust
Personal trainer in Assendelft en omgeving 3

Gerard Sombroek

Personal Trainer & Coach

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen en intakes vinden plaats bij Personal Gym te HeemskerkGeïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven