Presentatie: Weet wat je eet
Weet wat je eet

Op 27 februari 2015 gaf FitBewust Personal Coaching de presentatie 'Weet wat je eet' over voeding en het effect ervan op je lichaam. Leefstijlcoach Gerard Sombroek vertelt zijn eigen verhaal over hoe hij van dikke systeembeheerder is veranderd naar Personal Coach en hoe hij jou kan helpen.

Als je er niet bij was, kun je de volledige presentatie Weet wat je eet  hier op de website bekijken. Het is een flinke zit - anderhalf uur - , maar hierin vertel ik wel hoe ik als voedingscoach tegen voeding aankijk en hoe ik samen met jou overgewicht te lijf kan gaan.

Op mijn Youtube kanaal kun je nog meer (veel kortere) filmpjes vinden over fitness, voeding en gezondheid. Of je bekijkt ze gewoon hier op de website.

Weet wat je eet presentatie

Op deze manier kun je alvast met mijn stijl en manier van werken kennis maken. Interesse om nader kennis te maken?
Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.

1 maart 2015

Slecht dieet

Slecht dieet: 10 eigenschappen

vertrouwen op immuunsysteem

Vertrouwen op je immuunsysteem? Waarom dan juist vaccineren slim is

waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af? 4 redenen (eigenlijk maar 1)

Buikvet verbranden met oefeningen

Buikvet verbranden met oefeningen?Geïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven