Succesverhaal: Esther werd 14 cm slanker binnen 10 weken!
succesverhaal afvallen

Dit is het verhaal van Eshter Stuut. Zij heeft 10 weken Personal Training gevolgd bij FitBewust Personal Coaching. In deze blog vertelt zij hoe zij 14 cm  slanker binnen 10 weken is geworden.

Slanker binnen 10 weken!

Door: Esther Stuut

Ik heb sinds mijn vijftiende moeite gehad om mijn gewicht constant te houden. Ik vloog regelmatig van een goed gewicht naar veel te zwaar, weer terug naar een redelijk gewicht en weer naar te zwaar. Vooral toen ik ging samenwonen met mijn vriend begonnen de kilo’s er vrij vlot aan te komen.

Een jaar geleden is onze lieve dochter Merle geboren. Tijdens het herstel van de bevalling kon ik niet wachten om te gaan sporten om al die kilo’s er weer af te werken en fit te worden om straks alle energie te hebben om de hele dag met Merle te spelen. Helaas viel dit enorm tegen! Na maanden lang ‘alles’ geprobeerd te hebben en gefrustreerd te raken van alle informatie op  internet die elkaar tegensprak, wist ik niet meer wat ik moest. Ik ging steeds minder eten en werd alleen maar zwaarder en zat niet lekker in mijn vel.

FitBewust luistert

Tijdens mijn maandelijkse meting op de sportschool (die voor de zoveelste keer teleurstellend was) vertelde ik aan Gerard mijn verhaal. Hij luisterde en gaf aan dat hij mij zeker zou kunnen helpen als ik dat zou willen. Ik had hier een heel goed gevoel bij omdat Gerard niet vertelde dat ik het fout deed of dat ik het anders MOEST doen, maar hij gaf aan dat er meerdere manieren waren en dat bij iedereen iets anders goed past en dat hij zeker kansen tot verbetering zag in de manier waarop ik nu at en sportte. We besloten dat 10 weken personal training en een voedingsschema het beste zou passen bij mij en vanaf 29 juni 2016 gingen we aan de slag. Nooit gedacht dat ik zoveel slanker binnen 10 weken zou worden! 

Slanker binnen 10 weken: Aan de slag!

De eerste keer personal training zag ik eigenlijk een beetje tegen op. Ik ben nooit goed geweest in sport en ik vond het enorm spannend om met een trainer te sporten. Ik was bang dat ik de oefeningen niet zou kunnen die Gerard bedacht had en dat ook dit weer een teleurstelling zou worden. Niets was minder waar. De eerste keer zijn we rustig begonnen om te zien welk niveau ik had en tot mijn verbazing kon ik veel meer dan ik zelf verwacht had. Ik kreeg trainingsschema’s voor de rest van de week om door te gaan tot de volgende personal training.

Ik trainde gemiddeld 4 tot 5 keer per week. Eén training hiervan was samen met Gerard en bestond uit krachttraining met zoveel mogelijk losse gewichten.  Twee trainingen waren krachttrainingen die ik zelf deed. In het begin met apparaten, maar naarmate ik beter werd ook met losse gewichten, en één tot twee cardio-trainingen die bestonden uit 25 minuten interval op de loopband en 10 minuten op een step-machine. Naast de trainingsschema’s had ik een voedingsschema waarbij ik verbazend veel mocht eten waardoor dit makkelijk vol te houden was.

Na 3 weken al zichtbare resultaten

Vanaf week 3 begon ik al flinke resultaten te zien. Niet alleen op de weegschaal maar ook in de spiegel. Mijn lichaam veranderde en de kilo’s vlogen er af. Ook de oefeningen gingen steeds beter en al snel konden de gewichten zwaarder. Het werd verslavend om te sporten omdat het elke keer beter ging en het gewichtsverlies maar door bleef gaan. De personal trainingen werden steeds leuker omdat ik steeds meer aan kon. Er kwamen nieuwe en zwaardere oefeningen bij en tot mijn vreugde kon ik al deze oefeningen goed uitvoeren.

Nu, 27 augustus 2016, ben ik aan het eind van de 10 weken. Ik vind het ontzettend jammer dat het er al weer op zit maar ik merk ook dat ik nu de kennis heb om zelf door te kunnen gaan. De resultaten zijn verbazingwekkend en ik ben ontzettend blij! Ik heb een hoop geleerd, veel plezier (en spierpijn) gehad, en ik ben er klaar voor om zelf verder te gaan. Ik ben nu bijna op de helft en onder een minder intensieve begeleiding van Gerard ga ik het gevecht met de laatste 10 kilo aan!

Resultaten 10 weken Personal Coaching bij FitBewust

Slanker binnen 10 weken

Esther, FitBewust Personal Coaching is trots op jouw prestaties. Je bent een voorbeeld voor anderen! Met jouw mentaliteit ga je dat laatste gevecht zeker winnen!

Wil je net als Esther strakker, slanker en sterker worden? Neem dan contact op met FitBewust Personal Coaching!

29 augustus 2016

Slecht dieet

Slecht dieet: 10 eigenschappen

vertrouwen op immuunsysteem

Vertrouwen op je immuunsysteem? Waarom dan juist vaccineren slim is

waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af? 4 redenen (eigenlijk maar 1)

Buikvet verbranden met oefeningen

Buikvet verbranden met oefeningen?Geïnteresseerd?

Personal training in Heemskerk of Beverwijk

Ben jij toe aan personal training in Heemskerk of Beverwijk? Bij FitBewust Personal Coaching zit je dan op de juiste plek voor een personal trainer.

Wil je mijn hulp of advies of wil je mij inhuren voor groepslessen? Ga dan naar de contactpagina en stuur mij een bericht! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Scroll naar boven